Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazurile de febră dengue continuă să se înmulţească în Laos

Publicat:

din Laos a solicitat autoritatilor si locuitorilor din toata tara sa fie vigilenti si sa ajute la limitarea raspandirii febrei dengue, in contextul in care numarul cazurilor de infectare continua sa creasca, relateaza agentia Xinhua.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cuba testeaza o tehnica de reducere a populatiei de tantari care transmit febra dengue

23:40, 10.04.2024 - Cuba a testat pentru a doua oara tehnica cunoscuta sub numele de "insecta sterila", menita sa reduca rata de inmultire a tantarului Aedes aegypti, agent de transmitere a unor boli precum febra dengue, Zika si Chikungunya, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Argentina urmeaza sa se confrunte cu cea mai grava epidemie de febra Dengue din istoria sa

04:45, 05.04.2024 - Deficit de insecticide in Argentina, in conditiile unei epidemii majore de febra Dengue - In conditiile in care, tara se confrunta cu un deficit major de insecticide, scrie Rador Radio Romania.

Stare de urgența sanitara: Creșterea numarului de cazuri de febra dengue a pus in alerta sistemul medical din Peru

14:30, 27.02.2024 - Peru a declarat luni stare de urgenta sanitara in mare parte din tara, in contextul unei cresteri a numarului de cazuri de febra dengue, transmite marti Reuters. Pana in prezent in acest an, 32 de persoane au murit din cauza febrei dengue, conform datelor oficiale anuntate luni de ministerul Sanatatii,…

Carnavalul de la Rio, pus in pericol de febra Dengue. A fost decretata stare de urgența sanitara, imbolnavirile au explodat

08:35, 07.02.2024 - Este urgența sanitara la Rio de Janeiro din cauza febrei Dengue. Orașul din Brazilia, unde vineri incepe cel mai faimos carnaval, a inregistrat 10.000 de imbolnviri in ultima luna, dublu fața de acceași perioada a anului trecut.

Cresc cazurile de gripa infecții acute ale cailor respiratorii in țara: Recomandarile Ministerului Sanatații

21:15, 06.02.2024 - Numarul cazurilor de infecții acute ale cailor respiratorii superioare este in creștere, inclusiv in saptamana a cincea a anului curent. Totodata, s-a constatat o ușoara creștere a cazurilor de gripa sezoniera, anunța Ministerul Sanatații.

Ministerul Sanatatii: 1.914 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 saptamana trecuta

14:35, 06.02.2024 - Ministerul Sanatatii informeaza marti ca in saptamana 29 ianuarie - 4 februarie au fost inregistrate 1.914 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2.Potrivit sursei citate, 632 dintre cazurile noi sunt la pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 90 de zile dupa prima infectare.…

Cresc cazurile de gripa și a infecțiilor respiratorii acute: Recomandarile Ministerului Sanatații

20:05, 30.01.2024 - Numarul de spitalizari din cauza infecțiilor respiratorii acute este in creștere inclusiv in saptamana a patra a anului curent. Cu gripa au fost internate 166 de persoane, in mare parte copii, iar cu infecții acute ale cailor respiratorii superioare (IACRS) – 375, anunța Ministerul Sanatații.

Cazurile de gripa, pneumonii și Covid-19, in creștere semnificativa fața de saptamana ...

13:21, 25.01.2024 - Numarul cazurilor de viroze respiratorii, inclusiv cele de gripa și de Covid-19, au inregistrat o creștere semnificativa in județul Suceava, in saptamana 15-21 ianuarie a.c., conform datelor furnizate de Direcția de Sanatate Publica Suceava și de Ministerul Sanatații.Raportarea saptamanala arata ...


Ce parere ai despre aceasta stire?