Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz tragic la Bălţi. Corpul neînsufleţit al unui bărbat, descoperit într-o fântână

Publicat:

Tragedie fara margini. Corpul neinsufletit al unui barbat de 79 de ani, din satul Hancești al raionului Falești, a fost descoperit intr-o fantana din municipiul BaltiInformatia a fost confirmata pentru publika.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator intr-un apartament din Chișinau: Un barbat de 28 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, salvat de pompieri

11:45, 12.04.2024 - Un tanar de 28 de ani a fost salvat de pompieri, dupa ce un incendiu a izbucnit in apartamentul sau din Chișinau. Informația a fost furnizata de Inspectoratul General pentru Situații de Urgența, care a intervenit prompt pentru a gestiona situația.

Un barbat, gasit mort intr-un poligon auto, in Galați. Cum a fost descoperit trupul neinsuflețit

09:50, 29.03.2024 - Caz șocant in Galați! Un barbat a fost gasit fara suflare intr-un poligon auto! Potrivit primelor informații, descoperirea halucinanta a fost facuta de paznici, care au sunat de urgența la 112 pentru a alera autoritațile. Imediat cum au aflat, oamenii legii au mers la fața locului pentru cercetari.…

Are parte sau nu Vlad Pascu de ”tratament special” in arest. Ce a descoperit Corpul de Control in timpul anchetei la Penitenciarul Poarta Alba

21:40, 26.03.2024 - Corpul de Control a finalizat ancheta la Penitenciarul Poarta Alba. A fost anchetat modul in care Vlad Pascu este tratat de catre oamenii legii de acolo, dupa ce s-a spus cp ar avea parte de beneficii. Iata și primele concluzii ale anchetei, dupa mai multe zile de cercetari.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina prea puțin gatita. Medicii au ramas uluiți

15:55, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .

Un barbat a vazut ca a aparut o gaura in parchet și ceea ce a descoperit in interior l-a lasat fara cuvinte. Peste ce a dat

18:00, 08.02.2024 - Un barbat a observat intr-o zi ca i-a aparut o gaura in parchetul casei și a vazut ca ceva par eca se mișca acolo. Nu mica i-a fost surpriza atunci cand a descoperit peste ce „creatura” a dat.

Ucraineanca desemnata „Miss Japonia” a renunțat la coroana dupa ce s-a descoperit ca are o aventura cu un barbat casatorit

14:55, 06.02.2024 - ​Karolina Shiino, tanara nascuta in Ucraina care a declanșat controverse in Japonia dupa ce a caștigat luna trecuta concursul de „Miss” al țarii insulare, a renunțat la coroana dupa ce presa locala a descoperit ca aceasta a avut o aventura cu un barbat casatorit, relateaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?