Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz şocant la un spital din Capitală. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul patru

Publicat:

 Caz socant in Capitala. Un barbat de 70 de ani care a fost internat dupa o tentativa de suicid s-a aruncat in gol de la etajul patru. Totul s-a produs dupa ce acesta ar fi refuzat sa manance la masa cu ceilalti pacienti.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Barbat macelarit, infașurat in covor și aruncat in Lacul Morii. Criminalul, adus Romania dupa 33 de ani, din Germania

15:46, 17.04.2024 - Un barbat din Sri Lanka, condamnat in Romania la 19 ani de inchisoare pentru omor, urmeaza sa fie adus in țara din Germania pentru a-și ispași pedeapsa. El a fost gasit vinovat pentru uciderea unui cetațean strain in Capitala, in anul 1991, și pentru aruncarea trupului in Lacul Morii.

Caz șocant la o gradinița din capitala: Un copilaș și un barbat au fost mușcați de un caine maidanez

11:05, 09.04.2024 - Un copil și un barbat au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au fost mușcați de un caine maidanez la o gradinița din sectorul Botanica. Administrația instituției a solicitat intervenția I.M „Supraveghere și protecția animalelor”, care au capturat cainele.

Un tanar de 26 de ani amenința ca se va arunca de la etajul 9 al unui bloc din Capitala: Negocieri intense la fața locului

19:51, 21.03.2024 - „La data de 21 martie 2024 Poliția Capitalei - Secția 19 Poliție a fost sesizata, prin apel 112, de catre o femeie, cu privire la faptul ca un barbat, fratele acesteia, in varsta de 26 de ani, amenința ca se va precipita de la etajul 9, din incinta locuinței, situata la o adresa din Sectorul 5.La fața…

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!

(video) Tragedie la inalțime: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Rașcani

09:55, 06.03.2024 - Un barbat de 38 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Rașcani. Cazul a avut loc pe data de 5 martie iar polițiștii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut pe barbat sa recurga la așa gest.

Incident șocant in Capitala! Un barbat și-a incendiat soția, dupa ce i-a spus ca-l parasește

20:05, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani ar fi aruncat atat asupra sa, cat și asupra soție o substanța inflamabila, dupa care ar fi aprins o sursa de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!

Accident la vanatoare in vestul țarii. Un barbat a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital

12:51, 28.01.2024 - Accident la vanatoare nu departe de Timișoara. Un barbat din județul Timiș a fost impușcat in timpul unei partide de vanatoare, in comuna Brestovat. Acesta... The post Accident la vanatoare in vestul țarii. Un barbat a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital appeared first on Special Arad ·…


Ce parere ai despre aceasta stire?