Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz ŞOCANT în Sibiu. Un bărbat a MURIT, după ce a căzut de pe cupola unei biserici

Publicat:

Alerta s-a dat in localitatea Lazaret, comuna Talmaciu din Sibiu. La fata locului a intervenit de urgenta un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD si doua echipaje de pompieri cu autospeciala de salvare si interventie la inaltime.

Barbatul, de aproximativ 40 de ani, a fost gasit de catre salvatori mort pe acoperis, a precizat ISU Sibiu, conform Agerpres.

Biserica din satul Lazaret este in construcție de mai mulți ani.

, modificata inaintea inceperii anului scolar. Este introdus invatamantul online, numar mai mic de elevi la clasa

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta la Zaporojie - Rușii spun ca ucrainenii ar fi lovit cupola centralei nucleare

18:20, 07.04.2024 - Armata ucraineana a lovit duminica cupola de deasupra unui reactor oprit al centralei nucleare Zaporojie, dar nivelurile de radiatii sunt normale si nu exista daune grave, a declarat adminstratia instalata de Rusia a centralei, potrivit Reuters.

UPATE! Incident șocant la Poiana Caprioarei: un barbat a murit dupa ce un copac a cazut peste el

17:35, 01.04.2024 - UPDATE: Polițiștii vasluieni au deschis un dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa. „La data de 1 aprilie 2024 ora 14.07, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizata, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca un barbat, in varsta de 47 de ani, din localitatea Chițoc,…

Incident șocant la Poiana Caprioarei: un barbat a murit dupa ce un copac a cazut peste el

16:10, 01.04.2024 - TRAGIC… Un incident grav a avut loc, in aceasta dupa-amiaza, la Poiana Caprioarei, in zona cantonului silvic. Un barbat in varsta de 45 ani a murit dupa ce un copac a cazut peste el. Potrivit unor surse, acesta este din Chițoc și lucra ca zilier la padurar. La fața locului a ajuns un echipaj de […]…

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

A murit ginerele preotului din Curtici care a cazut in gol in biserica

10:45, 28.02.2024 - La aproximativ o luna de cand a cazut de pe schele in biserica ortodoxa din Curtici, Bogdan Ardelean, ginerele preotului Iștoc din localitate, a murit. Avea 28 de ani și era proaspatul tatic al unui baiețel de doar cateva luni.

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.

Furtuna a provocat pagube in țara. Copaci rupți, acoperișuri smulse și autoturisme avariate - FOTO

08:30, 06.02.2024 - In municipiul Lupeni, bucati din acoperisul unui bloc, ce au fost dislocate de rafalele de vant, au cazut peste acoperisul unui alt bloc din apropiere. La acest caz, pompierii intervin, luni, cu doua autospeciale, autoscara mecanica si o autospeciala de prima interventie si comanda. De asemenea, din…

Atac armat asupra unei biserici catolice din Istanbul, chiar in timpul slujbei/ Video

18:15, 28.01.2024 - O persoana a murit dupa ce doi barbați inarmați și mascați au atacat intr-o biserica din Istanbul in timpul unei slujbe, duminica, scrie Sky News.Doi „atacatori mascați” au atacat biserica Santa Maria din cartierul Sariyer duminica, in jurul orei 11.40, au declarat oficialii turci. Televiziunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?