Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant, în Italia: O mireasă a continuat nunta chiar dacă partenerul ei a murit într-un accident cumplit

Publicat:

Barbatul in varsta de 37 de ani a murit pe loc in urma unui accident rutier cumplit, relateaza  stiridiaspora.ro. Acesta conducea un scuter cand a fost izbit violent de o mașina. In ciuda eforturilor depuse de paramedici, nu a mai putut fi salvat.Cu toate acestea, femeia a decis sa continue casatoria, iar marturia de iubire s-a transformat intr-un mesaj in memoriam. Pe tot parcursul ceremoniei, femeia a purtat buchetul de mireasa

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Sfarsit tragic pentru o familie de romani din Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un cumplit incendiu care le-a cuprins apartamentul 

11:35, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital, au informat vineri pompierii, scrie Agerpres. Femeia si copiii ei – doi…

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?