Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz sinistru: Un tânăr de 18 ani, dat dispărut de familie, a fost găsit mort într-o pădure din Botoșani

Publicat:

Un tanar de 18 ani, care a fost dat disparut marți de membrii familiei, a fost gasit mort intr-o padure din apropierea comunei din județul Botoșani.

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați marți cu privire la faptul ca un tanar de 18 ani a plecat luni de la domiciliul unei cunoștințe din comuna și nu a ajuns acasa, nici nu a contactat vreun membru al familiei, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Guvernul Cițu vrea sa inghete venituri in 2021: indemnizația de hrana, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETA

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar din Varfu Campului s-a dat cu mașina peste cap la Candești

10:20, 28.03.2024 - Un tanar din Varfu Campului s-a dat cu mașina peste cap la Candești Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier in timp ce se deplasau pe D.N. 29C, in comuna Candești, au observat un autoturism rasturnat in afara parții carosabile.   In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar,…

Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, intalnire emoționanta cu politistii care l-au gasit in padure. Micuțul s-a intalnit cu salvatorii de Ziua Politiei Romane / FOTO

18:55, 25.03.2024 - Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, s-a intalnit astazi, din nou, cu politistii care l-au gasit in padure. Ei bine, baiețelul s-a revazut cu salvatorii de Ziua Politiei Romane. Iata noi imagini cu acesta!

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Aryan, copilul de doi ani disparut in Botosani, a fost gasit. Va fi transportat la spital

15:56, 18.03.2024 - Aryan, copilul in varsta de doi ani, disparut in comuna Tudora din judetul Botosani, a fost gasit de autoritati. Potrivit unor surse, baietelul disparut de acasa ieri, 17 martie 2024, a fost gasit in padure. Urmeaza ca micutul sa fie transportat la spital pentru a fi evaluat.Aryan a disparut,…

Daca știți ceva de el sunați la 112. Plecat la munca in Germania, un tanar de 19 ani din Copalau a disparut

20:25, 12.03.2024 - Daca știți ceva de el sunați la 112. Plecat la munca in Germania, un tanar de 19 ani din Copalau a disparut Polițiștii botoșaneni au anunțat in aceasta seara ca efectueaza verificari pentru localizarea unui tanar, de 19 de ani, din comuna Copalau, care se afla in Germania, de aproximativ un an, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?