Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câți români au sărăcit în pandemia de covid-19. Cifrele sunt alarmant de mari!

Publicat:

Vești proaste pentru romani. S-a aflat cați dintre noi am fost afectați financiar de epidemia de coronavirus. Astfel, cifrele sunt alarmante, intrucat este vorba de mari disponibilizari facute, in timpul, dar și dupa epidemia de COVID-19. Cați romani au saracit in pandemia de coronavirus. Cifrele sunt ingrijorator de mari S-a aflat cați romani au saracit […] The post Cați romani au saracit in pandemia de covid-19. Cifrele sunt alarmant de mari! appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune pentru romani! Facturi mai mici la energie și gaze - anunțul ministrului Burduja

08:26, 09.04.2024 - Foarte multi romani vor vedea, de luna viitoare, scaderi ale preturilor, mai ales la gaze, dar si la energie electrica in cazul celor cu un plafon mai mare, de 1,3 lei pe KWh, a declarat, luni, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Marina Nițoiu și-a petrecut ziua de naștere in Tenerife

00:05, 04.04.2024 - Zilele de naștere ale Marinei Nițoiu se transforma mereu in mini-vacanțe de neuitat! Aceasta de cand a trecut strictețea din pandemia Covid, pentru ca in acea perioada buzoianca a suferit foarte mult ca nu a putut petrece cu cei dragi momentele sale aniversare. „In ultimii ani nu mi-am putut sarbatori…

Vești importante pentru romani! Taxele și impozitele vor fi schimbate. Anunțul facut de Marcel Boloș

11:00, 27.02.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a adus vești de importanța majora pentru cetațenii romani, anunțand ca in anul 2025 vor avea loc schimbari semnificative in ceea ce privește taxele și impozitele. Aceste modificari sunt parte a unei reforme fiscale cuprinzatoare prevazute in Planul Național de Redresare…

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Vesti bune pentru 800.000 de familii de romani. Marcel Ciolacu: "Majorarile pensiilor și salariilor nu vor fi luate in calcul"

13:10, 16.02.2024 - Sunt vesti bune pentru 800.000 de familii de romani, iar premierul Marcel Ciolacu a spus ca, pentru a putea primi ajutor, guvernul nu va mai lua in calcul majorarile de pensii și salarii de la 1 ianuarie.

Vești bune pentru calatorii romani! O companie aeriana lanseaza zboruri speciale pe doua noi rute din țara noastra

21:25, 01.02.2024 - Calatorii romani au parte de vești bune! O companie aeriana lanseaza zboruri speciale pe doua noi rute din țara noastra. Iata despre ce este vorba și cine va beneficia de aceasta situație!

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care pot primi bani de la stat sub forma de bonuri pentru benzina si motorina

07:20, 30.01.2024 - Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Statul ofera bani sub forma de bonuri pentru benzina și motorina. Cine sunt cei care pot primi beneficia de acest ajutor și care sunt condițiile de eligibilitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?