Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câți bani a plătit Bianca Drăgușanu pe ziua de naștere a fetiței sale. Suma este fabuloasă: „I-am luat tot ce și-a dorit”

Publicat:

In urma cu doua zile, Bianca Dragușanu i-a organizat o petrecere de vis fetiței sale, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Pentru petrecerea Sofiei, vedeta a scos din uzunar o suma fabuloasa de bani. Iata cați bani a platit iubita lui pentru micuța ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabi Badalau, mesaj romantic pentru Bianca Dragușanu. Blondina iși sarbatorește ziua de naștere / FOTO

08:30, 07.03.2024 - A fost petrecere cu fast pentru Bianca Dragușanu! Blondina din showbiz-ul romanesc și-a sarbatorit, in cursul zilei de ieri, ziua de naștere. Nici Gabi Badalau nu s-a putut abține, astfel ca i-a transmis partenerei sale un mesaj romantic cu aceasta ocazie speciala. Iata postarea facuta de omul de afaceri…

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Bianca Dragușanu, ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cum o ataca vedeta: „Diavolul poate...” / FOTO

19:50, 10.02.2024 - Bianca Dragușanu a transmis o ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cele doua se cearta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata cum o ataca vedeta pe fosta partenera a iubitului ei, Gabi Badalau!

Cine ar fi noul iubit al Biancai Dragușanu. Gabi Badalau, atac dur la adresa fostei sale partenere

13:40, 09.02.2024 - Bianca Dragușanu și Bianca Badalau s-au desparțit oficial. Afaceristul a confirmat desparțirea și i-a transmis un mesaj Biancai  și noului presupus al vedetei, un medic estetician. Gabi Badalau, mesaj pentru Bianca Dragușanu dupa ce ar fi intr-o noua relație Daca Sarbatorile de Iarna și le-au petrecut…

Star Matinal. Ce cadou i-a facut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a implinit 42 de ani și și-a dorit o aniversare diferita / VIDEO

14:00, 08.02.2024 - Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește sa urce pe scena. La fel s-a intamplat și aseara, asta pentru ca, ieri, pe 7 februarie, a implinit 42 de ani. Prezenta a fost și mama ei, Gina Matache.

Bianca Dragușanu recunoaște ca a exagerat cu intervențiile estetice: „Eram obișnuita cu o forma gigantica, urata a buzelor”

10:05, 08.01.2024 - Bianca Dragușanu recunoaște ca a exagerat cu acidul hialuronic, motiv pentru care a decis sa iși topeasca tot ce iși injectase in buze. Iubita lui Gabi Badalau are in plan alte intervenții estetice, insa marturisește ca de data aceasta nu va mai exagera.Recent, Bianca Dragușanu a fost la medicul estetician…


Ce parere ai despre aceasta stire?