Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vestea trista a diminetii. Catalin Maruta, cu LACRIMI in ochi, in direct: „DIN PACATE…”

Publicat:

a facut o serie de declaratii emotionante, in aceasta dimineata. Prezentatorul a vorbit pentru prima data despre bunicul sau. Din pacate, batranul nu se simte foarte bine, are probleme de sanatate. „Mai am un bunic care traieste, dar care din pacate nu se simte foarte bine”, a declarat , vineri dimineata. Prezentatorul a vorbit pentru prima data de bunicul sau. Din pacate, batranul nu se simte foarte bine, are probleme de sanatate, scrie wowbiz.ro.

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate”

18:31, 20.04.2024 - Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate” O cititoare Alba24 semnaleaza ca cel puțin doua pisici au fost omorate in ultimele zile, intr-un cartier din Alba Iulia, cu ajutorul unor substanțe toxice.  Aceste animale erau…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Prințesele lovite de grave probleme de sanatate. De la cancer la anorexie!

10:35, 28.03.2024 - Prințesele lovite de grave probleme de sanatate. De la cancer la anorexie! In lumea basmelor, prințesele sunt descrise drept femei intotdeauna frumoase care traiesc in puf și nu au deloc griji. In realitate, in schimb, lucrurile stau cu totul diferit. Multe dintre aceste figuri regale se confrunta cu…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, adusa de urgența la spital din cauza unei probleme de sanatate

00:05, 02.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce a suferit o accidentare la spate in timpul unui eveniment la care a participat. A fost nevoie ca aceasta sa fie transportata de urgența la spital. Chiar și in aceasta situație dificila, ministrul a continuat sa iși…

Probleme de sanatate pentru Traian Basescu. Cum se simte fostul președinte

18:55, 28.01.2024 - Fostul președinte Traian Basescu a fost internat la Spitalul Militar Central din București din cauza unei viroze puternice. Acesta este ținut sub observație și va primi ingrijiri medicale in perioada imediat urmatoare pentru a-i asigura recuperarea și revenirea la starea de sanatate optima. Traian Basescu…

Simona Gherghe, probleme de sanatate! Ce a pațit prezentatoarea TV: "De vreo doua zile..." / FOTO

17:00, 24.01.2024 - Simona Gherghe se confrunta cu probleme de sanatate de vreo doua zile, dupa cum chiar ea a marturisit prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei. Ce a pațit de aceasta data indragita prezentatoare TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?