Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Cazacu, primele declarații după ce a fost surprins sărutându-se cu Ramona Olaru: „Ieșim împreună de multă vreme”

Publicat:

Catalin Cazacu a confirmat relația cu , dupa ce in presa au aparut imagini cu ei doi sarutandu-se. Cunoscutul motociclist a fost destul de discret in privința declarațiilor, el preferand ca relațiile pe care le are sa le țina cat mai private. Catalin Cazacu și formeaza cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc. Cei doi au fost surprinși recent sarutandu-se in fața unui restaurant din București. Motociclistul și asistenta de la „Neatza cu Razvan și Dani” se cunosc de foarte mulți ani, insa abia acum intre ei s-a infiripat o poveste de dragoste. Fostul prezentator de la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Motivul pentru care barbații fug de Ramona Olaru. Asistenta TV marturisește de ce nu are o relație: ”Le e frica...” / VIDEO

19:30, 05.04.2024 - Ramona Olaru este indragita asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani. Cu toate ca a avut mai multe relații, in prezent este singura și marturisește ca este foarte bine. Barbații din viața ei au fost intimidați de succesul ei, motiv pentru care au ales sa plece.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Cum au reacționat colegii ei: ”Mi-a zis sa beau...” / VIDEO

10:15, 08.02.2024 - Ramona Olaru și-a amuzat colegii de platou și de aceasta data. Asistenta TV a spus o noua gluma in platoul Neatza cu Razvan și Dani, iar reacția celor din jurul ei a fost peste așteptari. Ramona Olaru este ”responsabila” cu starea de bine și iși duce sarcina perfect pana la capat.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?