Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câtă drojdie proaspătă, uscată sau congelată se pune în cozonac. Secretul bucătarilor

Publicat:

Cozonacul, desertul care nu lipsește de pe mesele romanilor, poate da batai de cap gospodinelor, atunci cand aluatul nu este pufos. Secretul consta in cantitatea de drojdie care se pune in aluat. O cantitate de drojdie prea mare poate strica aluatul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Nutriționistul Mihaela Bilic. Secretul clatitelor

17:31, 26.02.2024 - Nutriționistul Mihaela Bilic , cunoscuta in mediul online pentru sfaturile sale, le-a explicat urmaritorilor sai cum trebuie sa procedeze pentru a face clatite cat mai gustoase. Clatita perfecta are nevoie de odihna, in opinia sa. Cum asa? Nutriționistul a explicat in postarea sa. Cine spune ca nu-i…

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…

Drojdie uscata sau drojdie proaspata? Care dintre cele doua este mai buna si cum le folosim

22:06, 17.02.2024 - Drojdia se numara printre ingredientele extrem de folosite de bucatari și gospodine in bucatarie, mai ales cand este vorba de prepararea produselor de panificație. Ei bine, știm ca drojdia poate genera confuzie insa, iar asta pentru ca se prezinta sub mai multe sortimente. Mulți se intreaba care este…

Drojdie proaspata sau drojdie uscata? Care este mai buna si cand trebuie folosita fiecare, de fapt

11:05, 14.02.2024 - Drojdia este un ingredient comun in bucatariile gospodinelor care obișnuiesc sa gateasca paine. Ea poate genera confuzie insa, fiindca se prezinta sub mai multe sortimente. Drojdia proaspata versus drojdia uscata: care este mai buna și cand trebuie folosita fiecare. Ce este drojdia și cum acționeaza…

Care este diferența intre hara-kiri și seppuku? Care era secretul samurailor ajunși in aceasta situație

16:05, 03.02.2024 - Hara-kiri reprezinta o sinucidere rituala practicata de in special de samuraii japonezi, in caz de infrangere, dezonorare sau condamnare la moarte, mai ales, in vremuri de razboi. Tehnica este brutala, deoarece presupunea eviscerarea stomacului cu o sabie scurta sau cu un cutit.In general, sinucigașul…


Ce parere ai despre aceasta stire?