Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât timp poți să mănânci din puiul gătit. Modul în care să îl păstrezi ca să nu devină dăunător

Publicat:

Risipa de mancare este o problema importanta in lume, de aceea este recomandat sa eviți sa gatești in cantitați mari. Carnea de pui este unul dintre ingredientele care devine daunator atunci cand ii trece termenul de consum, așadar, haideți sa aflam cat timp putem sa mancam din ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trucul prin care vei recunoaște mereu carnea de pui proaspata. Vei manca sanatos

15:05, 03.04.2024 - Cu recentul scandal iscat de fostul șef ANPC, cu puii galbeni, multa lume iși pune problema daca ceea ce cumpara este proaspat. In acest context, au aparut mai multe sfaturi, de fapt, trucuri prin care vei recunoaște mereu carnea de pui proaspata. Fii atent la detaliile care-ți arata daca e proaspata…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Atenție: Motivul pentru care nu ar trebui sa mananci niciodata orez refrigerat

08:21, 21.03.2024 - Mancarea de orez poate deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor periculoase, cum ar fi Bacillus cereus, daca este pastrata in condiții necorespunzatoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca orezul gatit conține sporii bacteriei Bacillus cereus, care pot supraviețui gatirii și se pot inmulți…

La cate grade se face carnea de pui la cuptorul electric. Sigur ai greșit și tu, de asta iese uscata și fara gust

17:05, 18.03.2024 - Puiul nu trebuie sa iasa uscat. Exista o mulțime de secrete pe care sa le pui in aplicare atunci cand vrei sa gatești pui, fie ca folosești doar pieptul, pulpele sau vrei sa faci un pui intreg. De cele mai multe ori, pieptul este cel care iese uscat, pentru ca nu are prea multa grasime, […] The post…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Carnea de pui ieftina din Ucraina a invadat Europa. Liberalizarea comerțului pentru a ajuta țara in razboi a dat peste cap sectorul european avicol

21:50, 29.02.2024 - Carnea de pui ieftina, importata in UE in cantitate dubla dupa liberalizarea comerțului pentru a ajuta Kievul in razboiul impotriva Rusiei, cristalizeaza nemulțumirile fermelor avicole din UE Mai ieftina, mai puțin reglementata, vinovata de „denaturarea concurenței”: carnea de pui ucraineana, importata…

Romanii au inlocuit porcul cu alt animal

15:40, 12.02.2024 - Preparata in casa sau la restaurant, carnea de pui se regaseste tot mai des in meniurile noastre. Un roman mananca, in medie, 28 de kilograme de carne pe an, potrivit datelor oficiale.  Au scazut in schimb, cantitațile pentru carnea de porc și vita, care sunt și mai scumpe. In supe, tocanițe, fripturi…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…


Ce parere ai despre aceasta stire?