Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât rezistă carnea congelată și cum o păstrezi corect

Publicat:

De ce este nevoie sa depozitezi corect carnea?Potrivit divahair.ro , exista doua tipuri de bacterii care se pot dezvolta pe alimente, și anume:Bacterii patogene. Acestea sunt deosebit de periculoase, deoarece provoaca boli de origine alimentara. Ele se dezvolta rapid pe alimentele necongelate sau nepastrate in frigider și, din pacate, nu pot fi detectate dupa aspectul, gustul sau mirosul alimentelor.Bacterii de deteriorare. Acestea apar pe masura ce alimentele se strica. Ele schimba gustul, aspectul și mirosul mancarii, insa nu sunt la fel de daunatoare precum bacteriile patogene, fiind mai puțin…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Noua inițiativa a ministrului Agriculturii: Prețuri plafonate pentru alimentele romanești!

17:25, 25.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat o inițiativa legislativa menita sa aduca prețuri mai accesibile pentru alimentele romanești. Aceasta masura vine ca raspuns la creșterile semnificative de prețuri observate in marile lanțuri de magazine pentru produsele autohtone. Produsele romanești,…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Cum blocheaza mafia din supermarketuri produsele romanești. Avertismentul ministrului Agriculturii impotriva boicotului

12:20, 21.02.2024 - Producatorii locali nu au nicio șansa in fața alimentelor de import. Chiar și atunci cand ajung pe rafturi, produselor romanești li se adauga un adaos comercial foarte mare, astfel incat oamenii sunt forțați sa aleaga produsele marca-proprie ale lanțurilor de magazine, care sunt mai ieftine și de slaba…

Cine a inventat inghețata și cum a ajuns in Romania. O istorie de peste doua milenii

10:35, 12.02.2024 - Inghețata este unul dintre cele mai iubite deserturi din lume! Se gasește peste tot, atat ambalata, cat și vrac, dar poate fi facuta și acasa. Nu mulți dintre cei care o savureaza știu insa cum a aparut acest desert. Cine a inventat inghețata și din ce era facuta la inceput. In Europa a fost adusa de…

Cum se pastreaza corect maioneza: nu se mai taie și nici nu rancezește. Cand NU trebuie ținuta la frigider

09:00, 07.02.2024 - De obicei, maioneza nedeschisa trebuie pastrata la temperatura camerei. Odata deschisa, ar trebui sa fie bagata in frigider pentru a-și pastra durata de valabilitate și calitatea. Este recomandat sa fie pastrata la loc racoros și uscat, ferita de razele soarelui, in camara sau dulap.„In timp ce refrigerarea…

Cate ore rezista carnea de vita tocata in frigider. Atenție la acest detaliu cand o vei consuma

20:00, 05.02.2024 - Este foarte important sa ținem cont de siguranța alimentara și sa respectam regulile in vigoare. Alimentele alterate pot duce la probleme grave de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa evitam sa se strice mancarea. La fel trebuie sa facem și cu carnea tocata de vita, care nu poate fi ținuta la rece…

Cum sa ramai in siguranța cand practici sporturi de iarna! (P)

10:50, 25.01.2024 - Vremea rece nu e un motiv sa ramanem in casa. Sporturile de iarna, pe langa bucuria pe care le-o ofera celor deja pasionați de partii și zapada, pot fi o metoda eficienta pentru a ține la distanța depresia sezoniera. Indiferent ce fel de sport practicam și la ce nivel de dificultate, sporturile de iarna…

Materiile prime s-au ieftinit, alimentele s-au scumpit! Romanii platesc mai mult pentru produsele de baza

10:00, 25.01.2024 - Romanii ar trebui sa beneficieze de prețuri mult mai accesibile la unele alimente de baza, conform principiilor economice. Cu toate acestea, deși in Romania materia prima se ieftineste, nu scad si preturile produselor finale.Logica preturilor alimentelor din tara noastra se impiedica pe undeva pe drumul…


Ce parere ai despre aceasta stire?