Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de mult aur există în lume ?

Publicat:

Aurul și-a pastrat valoarea de-a lungul istoriei, parțial datorita faptului ca este indestructibil. Asta inseamna ca practic tot aurul din lume care a fost extras exista inca, intr-o forma sau alta. Este posibil sa se fi transformat in bijuterii sau il poți regasi in lingouri. Așadar, cat de mult aur s-a extras și cat din el a ramas sub pamant ? Unde se afla tot aurul ? al Aurului estimeaza ca minerii au extras un total de 201.296 de tone de aur, ramanand alte 53.000 de tone in rezervele subterane identificate, conform TheVisualCapitalist.com. Aproape jumatate din tot aurul extras

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski isi publica declaratia de avere si anunta ca familia sa a obtinut in 2023 venituri de peste 292.000 de euro

14:55, 31.03.2024 - Declararea electronica a averii oficialilor ucraineni a fost impusa in 2014, in cadrul luptei impotriva coruptiei. Aceasta obligatie a fost suspendata dupa invazia Ucrainei de catre Rusia la 24 februarie 2022, iar Zelenski a reimpus-o prin lege in octombrie 2023. Seful statului ucrainean si membrii…

Prizonieri de razboi din Africa și Asia marturisesc cum au fost ademeniți in Rusia și trimiși sa lupte impotriva Ucrainei

16:05, 20.03.2024 - Opt prizonieri de razboi originari din Cuba (America de Nord), Nepal (Asia), Sierra Leone si Somalia (Africa) au marturisit in cadrul unei conferinte de presa organizate la Kiev ca au fost ademeniti in Rusia cu promisiuni de salarii mari, dar au fost inselati si au fost trimisi pe front.

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

20:25, 12.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…

Va pierde America noua lupta “crepusculara” cu Rusia?

16:35, 06.03.2024 - Inca din 2021, Joe Biden și-a exprimat speranța ca Rusia și America ar putea ajunge la „o relație stabila și previzibila”. Dar invazia Ucrainei a modificat radical aceasta evaluare. Kremlinul poseda o imensa putere perturbatoare și este dispus sa iși asume riscuri mari pentru a-și promova agenda geopolitica.…

Mircea Geoana: Amenințarea nucleara a lui Putin este o incercare de intimidare psihologica, mai degraba decat un plan real

07:16, 05.03.2024 -  Intrebat intr-un interviu pentru El Pais cat de serios este Putin, care a vorbit joi despre un atac nuclear care ar distruge „intreaga civilizatie", Geoana a afirmat: : ”Am vazut amenintari nucleare din partea liderilor rusi cel putin de la inceputul razboiului de acum doi ani. Este extrem de iresponsabil…

Hermes deschide magazin in București. Unde

07:50, 27.02.2024 - Hermes deschide magazin in București! Grupul francez, care este unul dintre cei mai importanți jucatori din industria luxului la nivel mondial, vrea sa intre pe piata din Romania. Compania intenționeaza sa deschida un magazin propriu in centrul Bucurestiului, in zona Ateneului. Potrivit bugetul.ro,…

FOTO Expoziție cu tarantule, gandaci și scorpioni vii, in Brașov

21:45, 15.02.2024 - Cateva zeci de exemplare de tarantule, gandaci și scorpioni vii pot fi vazute in cadrul unei expoziții, in Brașov, la Centrul Cultural Reduta. De asemenea, mai pot fi vazute și insecte baț, insecte frunze, dar și insectare. De cand s-a deschis expoziția, sute de brașoveni și turiști au stat la rand…

De ce ruperea Armeniei de Rusia este un semnal mai important decat pare: De la dependența totala de Moscova la arestarea lui Putin daca va calca in fosta ”curtea din spate” a rușilor

08:50, 03.02.2024 - Armenia s-a alaturat, joi, Curții Penale Internaționale (CPI) de la Haga, starnind furia Moscovei, care a catalogat decizia Erevanului drept ”greșita” și ”un pas neprietenos”. Așadar, Vladimir Putin nu mai poate calca astazi in Armenia, considerata pana acum ”curtea din spate a Rusiei”, pentru ca ar…


Ce parere ai despre aceasta stire?