Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de importantă este purtarea măștii de protecție! Explicația specialiștilor: „Dacă 90% dintre oameni ar respecta, virusul ar fi blocat”

Publicat:

Purtarea maștii de protecție a devenit obligatorie in toata țara, insa nu puțini sunt cei care nu respecta aceasta noua regula. Specialiștii considera ca acele persoane care nu poarta masca de protecție favorizeaza raspandirea virusului, iar stoparea lui este din ce in ce mai grea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul Iași, blocat de inmormantarea lui Costel Corduneanu! Sute de oameni au fost prezenți / VIDEO

15:26, 20.04.2024 - Orașul Iași a fost blocat de inmormantarea lui Costel Corduneanu! Sute de oameni au fost prezenți pentru a-l conduce pe ultimul drum pe celebrul interlop. Familia este devastata de durere in aceste momente.

Cat de sigur e sa folosești protecție solara și ulei pe fața. Atenționarile specialiștilor

17:40, 06.04.2024 - Daca protecția solara și ulei de fața fac parte din rutina ta de ingrijire, atunci afla ce spun specialiștii. Cu siguranța pielea ta e la fel de fina ca a unui bebeluș, dar cat de sigur e sa folosești protecție solara și ulei pe fața. Aceste doua produse de ingrijire a pielii nu trebuie folosite…

Avertismentul specialiștilor: Romania in pericol de un cutremur devastator in urmatorii ani

18:25, 03.03.2024 - Specialiștii trag un semnal de alarma cu privire la posibilitatea unui cutremur de amploare in Romania, cu consecințe devastatoare. La 47 de ani de la cutremurul din 1997, țara se confrunta cu riscuri semnificative din cauza unor cladiri fragile și nepregatite pentru un eveniment seismic major. Bucureștiul,…

De ce este greu de dovedit ca metalele grele produc cancer la oameni. Explicațiile specialiștilor

22:05, 01.03.2024 - Contaminarea cu metale grele poate produce cancer. Cel puțin asta spun studiile internaționale. Din pacate, in Romania nu exista nicio posibilitate de a determina in ce masura aceste metale grele provoaca afecțiuni. Nu exista statistici, dovezi, iar pentru a le aduna, e nevoie de mult timp.

Indicatorul auto explicat pe care multi soferi nu il inteleg, a dat multe batai de cap. Explicatia specialistilor

20:45, 16.02.2024 - Cand vine vorba de indicatoarele rutiere, multe dintre ele fie nu sunt explicate cum trebuie, fie nu sunt ințelese așa cum ar trebui de șoferi. Spre exemplu, in Marea Britanie exista un indicator auto pe care multi soferi nu il inteleg, și care a dat multe batai de cap.

Risc de inundații in mai multe județe din țara. Lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor

12:21, 14.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare risc de inundații in mai multe județe din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor!

Fenomen bizar in Cluj! Explicația specialiștilor pentru cerul acoperit de nori roz / Foto

22:31, 24.01.2024 - Fenomen bizar in Cluj! Explicația specialiștilor pentru cerul acoperit de nori rozFenomenul spectaculos a fost surprins de sute de clujeni iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Oamenii au fotografiat cel mai frumos rasarit al iernii, un fenomen pe care meteorologii il pun…


Ce parere ai despre aceasta stire?