Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât ar trebui să doarmă un adult și când avem o problemă?

Publicat:

Chiar daca nu pare a fi pe lista de prioritați zilnice, odihna este cea mai importanta, iar lipsa acesteia ne afecteaza nu doar activitațile de zi cu zi și productivitatea muncii, ci și sanatatea pe termen lung, explica , medic psihiatru. Acesta explica pe larg cum recunoaștem semnele insomniei și cand e cazul sa apelam la ajutor specializat. In timp ce studiile arata ca aproximativ 6% dintre adulții din țarile industrializate sufera de insomnie cronica, in Romania, prevalența insomniei este estimata la 15.8%. In plus, aceasta afecțiune este mai frecventa la femei comparativ cu…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondajul lunii aprilie: Se contureaza tendințele de vot?! Care-s diferențele, fața de luna trecuta?!

12:50, 23.04.2024 - INSCOP a realizat un sondaj de opinie privind intenția de vot la alegerile europarlamentare din 9 iunie, care se desfașoara simultan cu alegerile locale. Același institut a realizat un sondaj similar in luna precedenta, de unde rezulta niște concluzii și tendințe de vot. ”Aproape 60% dintre romani declara…

Orasul cel mai secetos din Romania. Te-ai astepta sa fie in sudul tarii, dar nu e asa. A plouat de 100 de ori mai putin decat ar fi trebuit

18:50, 17.04.2024 - Te-ai aștepta ca vremea neobișnuit de uscata, fara suficiente ploi, sa fie semnalata in mod deosebit in sudul Romaniei, insa realitatea este alta. In ce oraș s-a inregistrat cea mai mica valoare a cantitații lunare de precipitații, potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Orașul…

Iohannis explica de ce a cheltuit Romania mai puțin decat trebuia pentru aparare: „Nu este bine sa avem abordari contabile”

18:10, 11.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis, a declarat joi, intrebat despre cheltuielile Romaniei pentru aparare, care au fost mai mici decat cele asumate in fața aliaților NATO, ca aceasta problema nu trebuie sa fie „abordata contabil”. Șeful statului a enumerat printre cauze faptul ca cererea de armament pe plan…

Decizie in cazul Roșia Montana. Mihai Constantin: Interesul Guvernului e sa o minimizeze

22:55, 07.03.2024 - Interesul Guvernului este sa minimizeze decizia in cazul Roșia Montana ca impact bugetar, dar și social pentru Romania, spune purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin. Decizia este așteptata vineri.

Romanii genereaza cel mai puțin gunoi menajer/persoana, dar și recicleaza cel mai puțin din UE 

13:40, 17.02.2024 - Conform Eurostat, in anul 2022, cantitatea de deșeuri menajere generata per persoana in UE a ajuns, in medie, la 513 kg, cu 19 kg mai puțin decat in anul 2021 (532 kg). Cea mai mica valoare inregistrata a fost in Romania, doar 301 kg. Cantitatea de deșeuri menajere inregistrate in 2022 a variat considerabil…

Groaza din caminele de la Grozavești: Invazie de ploșnițe, gandaci și șoareci, igrasia este la ea acasa. Universitatea din București ridica din umeri

22:36, 15.02.2024 - Cazul caminelor de la Grozavești, administrate de prestigioasa Universitate din București, a devenit un exemplu dezolant al neglijenței și indiferenței fața de condițiile de trai ale studenților.Intr-o perioada in care educația ar trebui sa fie prioritara și sa ofere un mediu propice dezvoltarii academice…

Cine sunt soldații de elita care pot intra oricand in Romania: Klaus Iohannis le-a dat unda verde/ Video

11:25, 09.02.2024 - In contextul razboiului de la granițele Romaniei, dar și pentru ca NATO are mobilizata o forța mobila de reacție, președintele Klaus Iohannis a informat Parlamentul Romaniei ca forta de reactie a NATO poate intra, stationa sau tranzita Romania in scopul pregatirii si/sau desfasurarii de operatii militare,…

Persoana din Romania cu cel mai lung prenume. Nu iți ajung degetele de la o mana sa le numeri

16:01, 01.02.2024 - Cand vorbim de prenumele copiilor noștri, nu de puține ori am asistat la imaginații debordante, și alegerea unor prenume, uneori comice, alteori nu prea. In cazul unora, imaginația parinților a dus la intrarea in „Guiness Book of Records”, dar nu este cazul de fața. Așadar,


Ce parere ai despre aceasta stire?