Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât a plătit Culiță Sterp pe vacanța din Grecia. Manelistul a ales o destinație de lux

Publicat:

Culița Sterp și se bucura de cea mai frumoasa perioada a vieții lor. De cand a aparut pe lume copilul lor, cei doi au devenit o familie și adora sa calatoreasca impreuna. Recent, fostul Faimos de la 2021 a plecat cu partenera sa de viața intr-o vacanța pe litoralul grecesc. Cați […] The post Cat a platit Culița Sterp pe vacanța din Grecia. Manelistul a ales o destinație de lux appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanṭa ȋn Grecia 2024. Sfaturi de calatorie de la un grec stabilit in Romania

10:20, 16.04.2024 - Sunt mulți romanii care asociaza vacanța de vara cu Grecia. Exista mai multe categorii de turiști din țara noastra care merg in vacanțe in Grecia. O categorie importanta este cea a romanilor care vor sa mearga in concediu cu mașina personala, dar in ultimii ani a crescut și numarul de zboruri charter…

Supraturismul aduce taxe noi in tot mai multe destinații de vacanța populare. Expert: „Se cauta foarte mult locurile instagramabile”

08:00, 09.04.2024 - Sezonul vacanțelor vine cu noi taxe pe care turiștii trebuie sa le plateasca, pe langa cazare, mancare și bilete de avion. Recent, Grecia a introdus taxa de clima, insa majoritatea destinațiilor populare printre romani impun taxe menite sa combata turismul excesiv.

Sore a bifat o noua vacanța. Ce destinație a ales artista de aceasta data: „Este fantastic” / FOTO

12:45, 06.04.2024 - Sore adora sa calatoreasca, așa ca, in ultima perioada, a fost plecata mai mult in vacanța. Dupa ce, la jumatatea lunii martie a fost in Italia, alaturi de noul partener, artista și-a facut, din nou, bagajele și a dat Romania pe o destinație preferata de iubitorii sporturilor de iarna.

Ce ascund agențiile despre cea mai populara destinație de vacanța a romanilor. Vlogger: „Așa ramaneți fara bani”

09:05, 05.04.2024 - Cunoscutul vloger Cosmin Avram dezvaluie lucruri mai puțin sau deloc cunoscute in Grecia, unele dintre ele trecute sub tacere inclusiv de agențiile de turism. Traficanții de droguri, talharii și bandele organizate ii lasa pe turiști fara bani

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Coridorul vertical, proiectul care ar putea scapa Balcanii și țarile din jur de gazul rusesc

06:05, 18.03.2024 - La Forumul Macedonia de Est și Tracia, desfașurat la Alexandroupolis pentru al doilea an consecutiv, subsecretarul de stat american pentru resurse energetice, Jeffrey Pyatt, a prezentat Coridorul Vertical ca pe urmatorul proiect vizionar pentru dezvoltarea energetica a regiunii. Pyatt a subliniat importanța…

Alexia Țalavutis a plecat in vacanța. Ce destinație a ales prezentatoarea de la Antena Stars de aceasta data / FOTO

10:15, 04.03.2024 - Alexia Țalavutis a dat frigul din Romania pe o vacanța exotica. Pentru ca temperaturile din țara noastra inca sunt scazute, cunoscuta actrița a decis ca este momentul potrivit pentru o pauza, astfel ca a decis sa se relaxeze pe meleaguri straine. Iata ce destinație a ales prezentatoarea de la Antena…

Culița Sterp, pe patul de spital. Ce se intampla cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!


Ce parere ai despre aceasta stire?