Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Incredibil, s-a decis totul miercuri seară, prin aruncare cu banul

Publicat:

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018:  Nominalizati pentru eliminare. Faimosii au pierdut imunitate si au nominalizat trei dintre ei pentru a fi votati de public.

Meciul de marti seara, pentru castigarea eliminarii, a fost unul strans, cele doua echipe avansand umar la umar pana la final, cand Razboinicii au punctat decisiv.

Ca de obicei, Faimosii au facut trei nominalizari: una din partea echipei, una din partea celui mai valoros jucator al saptamanii, Larisa si una din partea jucatorului care a castigat jocul individual pentru imunitate, .

Nominalizata din partea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Jurnalul lui Daniel Pavel la „Survivor All Stars”. Anunțul prezentatorului despre unificarea echipelor: „Va promit o surpriza de zile mari, cum nu s-a mai intamplat”

15:40, 14.04.2024 - Daniel Pavel a anunțat unificarea echipelor la „Survivor All Stars”, ceea ce inseamna ca triburile Faimoșilor și Razboinicilor raman in urma și competiția ajunge intr-o noua etapa. Prezentatorul dezvaluie acum, in exclusivitate in jurnalul sau pentru Libertatea, ca o „surpriza de zile mari” va avea…

Survivor All Stars, 11 aprilie. Razboinicii au parte de discuții mai aprinse ca niciodata, dupa declarațiile lui Zanni: „Ai spus ca Iancu face manevre cu publicul”

12:40, 11.04.2024 - Survivor All Stars, 11 aprilie. Faimoșii continua seria victoriilor, iar problemele incep sa apara pentru Razboinici, la Survivor All Stars. Zanni a facut declarații acide in ediția de miercuri.Cel mai puternic show. Cel mai provocator sezon. Concurenți care nu se dau in laturi de la nicio proba și…

Ana Porgras s-a accidentat la „Survivor All Stars” și nu poate juca: „Sper sa ma fac bine cat de repede se poate și sa intru pe traseu”

12:20, 27.03.2024 - Ana Porgras s-a accidentat la „Survivor All Stars” și nu și-a putut ajuta echipa la cel mai recent joc. Cu toate acestea, Faimoșii au bifat o noua victorie in fața Razboinicilor și s-au bucurat de o recompensa pe masura. Accidentari care te țin departe de teren. Momente de cumpana in care te intrebi…

Survivor All Stars, 26 martie. Alex Delea, declarații de pe patul de spital: „Nu ma gandeam sa fie scenariul atat de rau”

14:06, 26.03.2024 - Alex Delea a fost transportat de urgența la spital, dupa ce s-a accidentat grav in timpul competiției de la Survivor All Stars. In ediția de marți, 26 martie, se anunța noi intorsaturi de situații și momente tensionate pentru ambele triburi.Incepe o noua saptamana din show-ul care demonstreaza ca imposibilul…

Survivor All Stars 21 martie. Un alt concurent va parasi competiția. „Trebuie sa invațam sa pierdem”

13:05, 21.03.2024 - Dupa șirul de infrangeri, Razboinicii incep sa caute scuze, la Survivor All Stars, in aceasta seara, la Pro TV. Totul se poate schimba intr-o clipita, iar cei de acasa sunt martori ai tuturor acestor momente, neratand niciun minut din cele intamplate in sezonul suprem. Editia din aceasta seara vine…

Survivor All Stars, 5 martie. Oana Ciocan, iubita lui Jador, și Ana Pal au intrat in competiție: „Imi tremura picioarele”

10:30, 06.03.2024 - Survivor All Stars, 5 martie. In competiție au intrat doua noi concurente și este vorba despre Oana Ciocan, iubita lui Jador, și Ana Pal. Cele doua sunt pregatite sa faca fața condițiilor din Republica Dominicana.A opta saptamana departe de casa, de confort, de familie și de toți cei dragi. A opta etapa…

Razboinicii au ieșit in avantaj la ediția din 30 ianuarie 2024 a Survivor All Stars

06:25, 31.01.2024 - Echipa Razboinicilor a caștigat „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars, in ediția din 30 ianuarie 2024. In afara de mancare, ei se bucura și de un alt avantaj. Faimoșii sunt dezamagiți.


Ce parere ai despre aceasta stire?