Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cartofi pai – secretul celor mai buni cartofi prăjiți

Publicat:

Pentru a face cartofi pai trebuie sa știi secretul celor mai buni cartofi prajiți și acesta nu este deloc greu. Implica puțin efort, dar rezultatul este pe masura. De fapt, odata ce incerci aceste trucuri, probabil ca nu vei mai dori sa mananci cartofi prajiți de la fast food-uri. Ei se pot face acasa extraordinar de bine, daca respecți cațiva pași și o metoda care nu da niciodata greș.  Cuprins: Secretul celor mai buni cartofi prajiți Rețeta de cartofi pai prajiți perfect Sfaturi pentru cei mai buni cartofi prajiți Proporția dintre uleiul de gatit și cantitatea de cartofi Temperatura foarte ridicata…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa prajiți corect cartofii: 5 greșeli pe care mulți oameni le fac

12:00, 18.04.2024 - Cartofii prajiți sunt una dintre mancarurile preferate de mulți romani. Cu toate acestea, acest fel de mancare nu este intotdeauna delicios. Cum sa prajiți corect cartofii? Cinci greșeli care nu trebuie facute Daca doriți ca familia dumneavoastra sa savureze cartofi prajiți cu adevarat delicioși, trebuie…

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Cum sa faci cartofi prajiti fara ulei. Secretul care ii face crocanti, de fapt

10:05, 28.02.2024 - Vrei sa pregatești cartofi prajiți, insa fara prea multe calorii? Iți recomandam sa ii prepari fara ulei de floarea-soarelui sau alt tip de ulei. Nu acest produs este secretul cartofilor pai crocanți, de fapt. Cartofi pai fara ulei. In ce sa-i gatești Cartofii prajiți fierbinți și crocanți sunt o gustare…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…

Sfaturi pentru menținerea frumuseții in sezonul rece

07:10, 03.02.2024 - In sezonul rece, este important sa acordam o atentie speciala ingrijirii pielii, deoarece temperaturile scazute si vantul pot afecta textura si aspectul acesteia. Pentru a mentine o piele sanatoasa și hidratata , urmati acest protocol simplu si eficient: Curatarea: Incepeti cu curatarea pielii folosind…

Ce sa presari in tava de friptura, ca sa iasa carnea frageda. Secretul marilor bucatari din Romania

17:35, 25.01.2024 - Ce poate fi mai gustos decat o friptura frageda, suculenta, gatita la gratar, alaturi de garnitura dumneavoastra preferata. Pentru a ieși carnea frageda, trebuie sa respectați cateva reguli foarte simple. Friptura va avea un gust mult mai bun. Trucul celor mai buni bucatari pentru o friptura frageda…


Ce parere ai despre aceasta stire?