Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Simionescu, dezvăluiri sincere! Ce sfat inedit i-a dat Adrian Minune, după ce a aflat că este însărcinată: „De acum, numai”

Publicat:

Graviduța Carmen Simionescu a povestit totul despre ceea ce se intampla acum, in familia ei! Intr-un interviu sincer, acordat pentru „”, artista a facut dezvaluiri fara perdea!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum este Adrian Minune in rolul de bunic. Manelistul ar face totul pentru nepoții lui: „Gandul este la ei” / VIDEO

10:21, 17.04.2024 - Adrian Minune este un bunic fericit și recunoaște ca toata viața lui s-a schimbat de cand a aparut acest rol in viața lui. Se bucura de fiecare moment alaturi de fetițe și marturisește ca este dispus sa faca totul pentru ele.

Star Matinal. Diana Matei, dezvaluiri de la inceputul relației cu Marian Cleante. De ce parinții ei nu l-au acceptat: „Dupa noi, potopul”

11:00, 02.04.2024 - Diana Matei și Marian Cleante sunt impreuna de ani buni și au impreuna un fiu. Chiar daca astazi au o familie frumoasa, la inceput, lucrurile nu au stat chiar așa. Artista iși aduce aminte de perioada in care parinții ei nu au fost de acord cu relația lor.

Star Matinal. Roxana Nemeș, dezvaluiri despre relația cu soțul ei. De ce au fost desparțiți timp de un an: "Nu știam sa..." / VIDEO

09:56, 26.03.2024 - Roxana Nemeș s-a desparțit, in secret, de soț. Artista a spus adevarul despre tot ce se intampla in casnicia ei dupa ce a trecut peste infidelitate. Care au fost motivele pentru care au decis sa se separe.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Vladuța Lupau, dezvaluiri sincere despre greul prin care a trecut inainte sa devina celebra: „Mai mult de 50 de lei pe saptamana nu am primit niciodata”

12:15, 08.03.2024 - Indragita artista Vladuța Lupau a facut dezvaluiri despre modul in care se descurca cu banii atunci cand nu era celebra. Iata cat cheltuia vedeta pe zi și ce primea de la parinții sai!Pe vremea cand era studenta in Cluj, artista ducea o viața modesta. Parinții ei nu i-au alocat un buget prea mare, iar…

Giulia și Vlad Huidu, dezvaluiri sincere dupa participarea la America Express. „Soția mea are tendința sa fie cicalitoare”

17:55, 13.02.2024 - Giulia și Vlad Huidu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna doi copii și o casnicie așa cum și-au dorit. Chiar daca in familia lor nu a fost intotdeauna totul lapte și miere, aceștia au reușit de fiecare data sa treaga peste probleme. Cei doi și-au deschis sufletul și…

Reacția Alinei Pușcaș dupa ce s-a spus ca este insarcinata pentru a patra oara. „Mihai nu a vazut informația. Nu exista o problema medicala”

17:45, 02.02.2024 - Alina Pușcaș, in varsta de 38 de ani, a avut prima reacție dupa ce toata lumea a crezut ca este insarcinata cu al patrulea copil. Totul a pornit de la o imagine pe care vedeta a postat-o pe contul de socializare. Vedeta a venit cu o explicație și a recunoscut ca s-a amuzat pe seama speculatiilor.„Am…


Ce parere ai despre aceasta stire?