Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Șerban, momente grele după moartea tatălui! Vedeta și-a pierdut părintele în urmă cu un an. ”Am făcut tot ce am putut”

Publicat:

E mereu cu zambetul pe buze, insa in realitate traiește o mare drama. Cantareața Carmen Șerban și-a pierdut tatal in urma cu un an de zile, iar de atunci viața sa s-a schimbat radical. Vedeta a povestit la despre momentele grele prin care trece!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul in lacrimi al Oanei Roman, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman: ‘Nu am putut pana azi’

14:31, 02.04.2024 - Oana Roman traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Vedeta a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața sa și se confrunta acum cu o tristețe de nedescris. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, la o luna de la moartea mamei sale, Mioara Roman. Oana Roman, marturisiri dureroase…

Star Matinal. Unde nu mai vrea Andreea Balan sa mearga vreodata. Vacanța pe care vedeta nu o va mai repeta: „Ai impresia ca mori...” / VIDEO

10:40, 28.03.2024 - Andreea Balan a dezvaluit unde nu mai vrea sa mearga vreodata! Vacanța pe care indragita vedeta nu o va mai repeta. Ce a marturisit cunoscuta cantareața cu privire la locul pe care l-a vizitat, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Star Matinal. Cum și-a gasit Oana Roman puterea in momentele grele. Cine o susține pe vedeta: „Sunt ingeri...” / VIDEO

11:20, 23.01.2024 - Oana Roman a dezvaluit cum și-a gasit puterea in momentele grele din viața ei. Vedeta are un sprijin de nadejde și reușește sa treaca peste clipele complicate. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?