Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen de la Sălciua, despre divorţul părinţilor săi. Ce relaţie are cântăreaţa acum cu tatăl ei

Publicat:

O vedeti mereu cu zambetul pe buze, bucurandu-si admiratorii cu vocea sa inconfundabila la fiecare spectacol la care participa, insa putini stiu insa ca frumoasa Carmen de la Salciua are o poveste trista in spate. Parintii sai au divortat, lucru care si-a pus amprenta asupra sa. Iata care este acum relatia dintre artista si tatal ei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

Xtra Night Show. Catalin Bordea nu vrea relație, dupa divorțul de Livia Eftimie. Ce spune celebrul comediant: „M-am obișnuit...” / VIDEO

11:06, 10.04.2024 - Catalin Bordea a dezvaluit ca nu vrea relație, dupa divorțul de Livia Eftimie. Ce a spus celebrul comediant despre viața amoroasa. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Ce sacrificii uriașe a facut Carmen de la Salciua pentru a fi artistul de astazi! Momente de panica pentru cantareața, inainte de un eveniment: ”Am vazut-o ca pe o minune”

23:45, 06.04.2024 - Carmen de la Salciua e una dintre cele mai iubite artiste de muzica de petrecere de la noi, insa pentru a fi cantareața de astazi, vedeta a facut sacrificii. Intr-un interviu acordat pentru Spynews.ro, artista ne vorbește despre aceste eforturi, dar și despre peripețiile prin care a trecut inainte de…

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

VIDEO: Carmen de a Salciua, cel mai frumos imn inchinat Maicii Domnului, in Postul Paștelui: Prima priceasna interpretata de cunoscuta cantareața 

13:05, 24.03.2024 - VIDEO: Carmen de a Salciua, cel mai frumos imn inchinat Maicii Domnului, in Postul Paștelui: Prima priceasna interpretata de cunoscuta cantareața  VIDEO: Carmen de a Salciua, cel mai frumos imn inchinat Maicii Domnului, in Postul Paștelui: Prima priceasna interpretata de cunoscuta cantareața Carmen…

Acces Direct. Carmen, situație critica, din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani i-ar fi reproșat ca și-a refacut viața, dupa divorțul de soț

19:26, 28.02.2024 - Carmen are trei copii, dar spune ca a ajuns intr-o situație disperata din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani este fata cea mica și i-ar fi reproșat mamei ca și-a refacut viața, dupa divorț, in condițiile in care i-a fost mereu alaturi și i-a luat apararea in fața tatalui ei.

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

Carmen de la Salciua, reacție dupa ce s-a spus ca este insarcinata! Artista a clarificat zvonurile: ”La momentul potrivit...” / VIDEO

09:15, 08.02.2024 - Carmen de la Salciua a reacționat dur, dupa ce fanii au spus despre ea ca este insarcinata. Artista a aparut intr-un fragment din urmatorul ei videoclip, iar urmaritorii au trecut la concluzii. Citind comentariile, artista a decis sa clarifice situația și sa spuna care este adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?