Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Brumă, replică după ce şi-a fotografiat posteriorul: "Văd atât de multă lume preocupată de fundul meu"

Publicat:

Prin fiecare aparitie, face furori cu silueta sa de invidiat. De curand, vedeta le-a oferit fanilor cateva fotografii de senzatie, in care isi etala posteriorul. Reactia internautilor nu s-a lasat asteptata, insa nici replica sotiei lui nu a intarziat sa apara, avand un mesaj direct pentru acestia.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Reacția lui Valentin dupa ce Elena i-a spus ca il place. Replica dura a Gabrielei Cristea pentru tanara

14:05, 14.04.2024 - Valentin a decis ca vrea sa opreasca orice cunoaștere cu Elena, dupa ce tanara a spus la camera ca spera sa intre baiatul potrivit pentru ea in casa Mireasa sezonul 9. De asemenea, concurentul a avut o reacție neașteptata cand fata a inceput sa iși exprime sentimentele pentru el.

Darius Olaru, replica dupa criticile lui Gigi Becali: „De ce nu a facut asta?”

07:35, 08.04.2024 - Criticat de patronul Gigi Becali dupa prestația din meciul contra celor de la CSU Craiova (2-0), Darius Olaru, mijlocașul de 26 de ani de la FCSB, a venit cu replica. Scos in minutul 87, din cauza unor probleme medicale, Darius Olaru a fost jucatorul criticat de Becali dupa meci, care a spus ca daca…

Mircea Badea a descoperit cea mai usoara varianta de a slabi. Iubitul lui Carmen Bruma nu e de acord cu dietele: „Habar n-au caloriile cat e ceasul”

19:46, 20.03.2024 - Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Este un personaj controversat, care spune mereu lucrurilor pe nume și nu are nicio reținere. De data aceasta, iubitul lui Carmen Bruma a dezvaluit cea mai buna varianta de slabit și a explicat de ce nu e de acord cu dietele. Mircea…

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Afacerea de succes a lui Carmen Bruma! Vinde cu succes propriile secrete de frumusețe. La 46 de ani se menține in forma maxima!

13:56, 23.02.2024 - Carmen Bruma se intoarce pe micile ecrane incepand cu acest weekend. MediCOOL (Antena 1), este emisiunea sa și a doctorului Mihail Pautov. Vedeta de televiziune aproape neschimbata in ultimii 20 de ani, grație sportului, disciplinei sale și regulilor sub care iși conduce viața, experiența sa de a avea…

De ce Carmen Bruma refuza sa se afișeze sau sa vorbeasca despre Mircea Badea. Formeaza un cuplu de peste 25 de ani

12:20, 22.02.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea formeaza un cuplu de mai bine de 25 de ani. Cu toate ca au o relație de foarte mult timp și sunt persoane publice, cei doi prefera sa stea departe de ochii lumii. Iata de ce au luat aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?