Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care sunt punctele convergente si divergente ale planului european de relansare economică

Publicat:

Prea multele divergențe existente între statele membre au facut ca diplomații sa fie precauți: niciun compromis nu va putea fi realizat înainte de începutul verii - în cel mai bun caz, subliniau înainte de conferința. Un motiv în plus pentru a avea o discuție mai larga pe acest subiect, în încercarea de a gasi un cadru convenabil, scrie citat de Rador.
Puncte de convergențaÎn acest peisaj incert, bunii cunoscatori ai obișnuitei lentori a mașinariei europene au insistat, joi, asupra faptului ca au aparut unele semne de consens pe…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raportul Comisiei Europene vorbește despre necesitatea integrarii complete a Bulgariei si Romaniei in Schengen

16:30, 16.04.2024 - „Spatiul Schengen a devenit cel mai mare spatiu de libera circulatie din lume. Garantand calatorii fara probleme si in conditii de siguranta pentru o populatie de aproape 450 de milioane de persoane, spatiul Schengen este esential pentru competitivitatea Uniunii Europene”, conform comunicatului de presa…

Primirea Romaniei in Schengen este prezentata de Comisia Europeana drept “recomandare” pentru anul 2025

15:55, 16.04.2024 - Comisia Europeana recomanda Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, “sa ia o decizie finala și sa stabileasca o data adecvata pentru ridicarea controalelor la frontierele terestre interne ale Bulgariei și Romaniei cu alte state membre”. Comisia Europeana include aceasta recomandare…

Mandatul managerului care a marit brusc salariile la ”Valea Jiului” a fost prelungit

10:05, 07.04.2024 - Eusebiu Durbaca va mai sta inca doua luni la conducerea Complexului Energetic Valea Jiului, societate care a preluat activele CE Hunedoara. Mandatul directorului general interimar al Complexului Energetic Valea Jiului, Eusebiu Durbaca, a fost prelungit cu inca doua luni, conform unei decizii necesare…

PROIECT DE ORDIN Ministerul Agriculturii redefineste termenul de tanar fermier si documentele doveditoare

08:45, 23.03.2024 - Preocuparile Uniunii Europene – UE in a intinerii forta de munca din agricultura, mai ales pentru a stimula tinerii sa devina antreprenori, este un demers incontestabil.  The post PROIECT DE ORDIN Ministerul Agriculturii redefineste termenul de tanar fermier si documentele doveditoare first appeared…

Noi cerințe de etichetare pentru vinuri

09:25, 12.02.2024 - In vederea punerii in aplicare a normelor privind etichetarea vinurilor introduse prin Regulamentul (UE) 2021/2117 al Parlamentului European și al Consiliului de modificare a Regulamentului (UE) nr. 1308/2013 al Parlamentului European și al Consiliului in ceea ce privește includerea pe etichete a listei…

Stefan Radu Oprea, la o dezbatere despre viitorul pietei unice: Economia romaneasca a crescut de peste 3 ori de la aderarea din 2007 / Inca exista inegalitati intre economii, dar si in interiorul tarilor

23:00, 09.02.2024 - ”In prezenta comisarului Thierry Breton, presedintia belgiana a Consiliului UE a organizat o dezbatere despre viitorul pietei unice. Piata unica are certe avantaje pentru toate statele membre. Economia romaneasca a crescut de peste 3 ori de la aderarea din 2007”, a scris, vineri seara, pe Facebook,…

Ramona Strugariu: Propunerea de directiva europeana anticoruptie este istorica si revolutionara; asteptam pozitia Consiliului

13:20, 06.02.2024 - Propunerea de directiva europeana pentru combaterea coruptiei in UE este una "istorica" si "revolutionara", permitand crearea unui "cadru armonizat pentru infractiunile de coruptie la nivel european", a declarat marti eurodeputata REPER Ramona Strugariu, raportoare a Parlamentului European pentru…

In plina revolta a agricultorilor europeni, Comisia europeana lanseaza un „dialog strategic” privind viitorul agriculturii

17:10, 25.01.2024 - Revolta agricultorilor este inca departe de a se opri in numeroase țari membre ale Uniunii Europene. Motivele sunt diverse și uneori contradictorii: complexitațile administrative, veniturile, prețul carburanților utilizați de utilajele agricole, plus concurența cerealelor ucrainene. Pe acest fond, Comisia…


Ce parere ai despre aceasta stire?