Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este sexul copilului Andreei Popescu. Rareș, soțul fostei dansatoare, a dezvăluit pe Internet 

Publicat:

Bucurie mare in showbiz. va deveni mamica pentru cea de-a doua oara, iar Rareș, soțul sau, a dezvaluit sexul bebelușului pe contul sau de Instagram. Nu va mai ținem mult pe jar și va spunem ca cei doi așteapta de aceasta data o fetița. In secțiunea de comentarii, fanii s-au intrecut in reacții care mai de care mai frumoase.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a avertizat-o Radu Ștefan Banica pe Violeta, dupa ce tanara s-a afișat cu iubitul pe internet: „I-am zis sa aiba grija”

16:45, 10.04.2024 - Radu Ștefan Banica iși ia foarte in serios rolul de frate mai mare și i-a oferit Violetei cateva sfaturi prețioase. Iata ce a avertizat-o pe fiica Andreei Marin, dupa ce adolescenta s-a afișat cu iubitul pe Instagram!

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, prima reacție dupa ce s-a spus ca au divorțat

12:25, 25.03.2024 - Carmen Grebenișan a luat prin surprindere pe toata lumea, cu postarea sa oficiala, pe contul sau de Instagram, in care iși anunța prietenii virtuali ca mariajul cu Alex Militaru, de trei ani, a ajuns la final. In cele mai recente story-uri facute de blondina pe contul sau de socializare se poate…

Actrița Olivia Munn a dezvaluit ca a suferit o dubla mastectomie, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

08:05, 14.03.2024 - Olivia Munn a anunțat pe Instagram ca a fost diagnosticata cu cancer la san. Actrița in varsta de 43 de ani a scris intr-un mesaj adresat fanilor: "Sper ca impartașirea acestui lucru sa ii ajute pe alții sa gaseasca alinare, inspirație și sprijin in propria lor calatorie".

O celebra actrița a dezvaluit ca a facut dubla mastectomie dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

07:45, 14.03.2024 -  "Sunt norocoasa. L-am depistat cu suficient timp la dispozitie pentru a avea optiuni. Vreau acelasi lucru pentru orice femeie care ar putea fi nevoita sa se confrunte cu asta intr-o zi", a postat miercuri actrita in varsta de 43 de ani pe Instagram, alaturi de fotografii si un videoclip in care este…

Irina Fodor, mesaj surprinzator la scurt timp dupa ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvaluit

12:00, 27.02.2024 - Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iata ce anunț a facut!


Ce parere ai despre aceasta stire?