Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este adevărul despre relația dintre Romică Țociu și Cornel Palade acum. De ce nu au mai fost văzuți împreună

Publicat:

In ultima perioada, Romica Țociu și bunul sau prieten, , nu au mai fost vazuți impreuna, lucru care i-a facut pe oameni sa creada ca relația lor de prietenie nu mai este la fel. Concurentul de la „Te cunosc de undeva!” s-a decis sa vorbeasca deschis despre cum se ințelege acum cu colegul sau de scena și de ce nu a mai aparut alaturi de el pe micile ecrane ale televizoarelor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Zanni spune adevarul despre relatia cu Ana Porgras, la Survivor All Stars. Ce s-a intamplat intre cei doi in afara emisiunii: „Niste chestii nerezolvate”

22:35, 03.04.2024 - Tabara Faimoșilor a pierdut jocul pentru imunitate in ediția de miercuri, 3 aprilie 2024, motiv pentru care unul dintre concurenți va trebui sa plece acasa. In circumstanțele date, numele Anei Porgras a fost propus spre vot. Zanni a spus adevarul despre relația pe care o are cu colega de la Survivor…

Andreea Banica, adevarul despre relația cu fostele colege de scena. Ce regret are artista acum: “ Mi-ar fi placut” VIDEO EXCLUSIV

20:16, 27.03.2024 - Andreea Banica se bucura de o cariera de succes in muzica, reușind sa se reinventeze și sa fie pe placul publicului indiferent de formula. S-a lansat in showbiz cu trupa Exotic, alaturi de Claudia Patrașcanu și Julia Chelaru, a cantat apoi cu Cristian Rus in Blondy, iar decizia de a avea o cariera solo,…

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Omul cu Tourette prezinta iMai Mult Umor, imediat dupa premiera iUmor de duminica, 18 februarie

16:05, 16.02.2024 - Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, prezinta noul sezon iMai Mult Umor, o serie de episoade pamflet din backstage-ul show-ului iUmor, presarate cu umor si cu fake news savuroase. Omul cu Tourette se afla in platoul iUmor cu o misiune speciala, și anume, aceea de a prezenta cele mai amuzante informații…

Adevarul despre relația dintre Majda Aboulumosha și Augustin Viziru dupa serialele de la Acasa TV: “Face parte din familie, ceea ce este minunat” VIDEO EXCLUSIV

16:00, 14.02.2024 - Majda Aboulumosha și Augustin Viziru au fost soț și soție in Regina, unul dintre serialele de la Acasa TV, regizate de Iura Luncașu, care s-a bucurat de succes și de aprecierea publicului. Chiar daca anii au trecut și proiectele nu i-au mai adus impreuna, cei doi actori au pastrat o relație de amiciție.…

Delia a spus adevarul despre relația cu Oana, sora ei: „Era foarte enervanta, acum e mai greu...”

14:20, 07.02.2024 - Puțina lume știe ce diferența de varsta este intre una dintre cele mai de succes artiste din Romania și sora ei. Delia și Oana Matache seamana ca doua picaturi de apa și se ințeleg de minune, chiar daca le despart 8 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?