Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care au fost alimentele cele mai consumate în pandemie? Ce au preferat românii?

Publicat:

Compania Mastercard a realizat un studiu in 19 tari cu privire la cele mai populare mancaruri de carantina si cum am gatit pe timp de pandemie, scrie Magyar Nemzet, citata de Rador. Din studiu rezulta ca maghiarii au preferat placintele in timp ce romanii au pus la loc de cinste mamaliga, scrie g4media.ro. Iata rezultatul studiului referitor la mancarurile de carantina: Ungaria – placinte, Regatul Unit si Irlanda – Roast dinner, Franta – Crepes, Italia – Spaghetti alla Carbonara, Germania – Rindsrouladen (rulada de vita), Spania – Tortilla, PoloniaNalesniki (placinte), RusiaKotleti (chiftele),…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tenis de masa / Szocs și Ionescu au ratat in extremis „biletul“ pentru JO

12:15, 13.04.2024 - Perechea de dublu mixt formata din Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu a ratat șansa de a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris, dupa infrangerea 3-4 (8-11, 15-13, 14-16, 11-8, 8-11, 11-4, 11-8) din finala turneului preolimpic de pe culoarul KO3. Chiar și așa, reprezentanții noștri mai au o șansa…

Romania ia un nou imprumut! BEI a aprobat o finanțare de 5,5 miliarde de euro pentru mai multe state

13:06, 22.03.2024 - Consiliul de administratie al Bancii Europene de Investitii (BEI) a aprobat o noua finantare de 5,5 miliarde euro pentru a stimula investitiile in afaceri, pentru a valorifica energia curata, a moderniza scolile, a extinde transportul durabil si a combate incendiile forestiere. Consiliul de Administratie…

Banca Europeana de Investitii aproba o finantare de 5,5 miliarde euro pentru inovare, energie si educatie in mai multe state, inclusiv in Romania

11:55, 22.03.2024 - „Astazi, Consiliul de administratie al BEI a aprobat investitia pentru o gigafabrica inovatoare pentru baterii de masini electrice, echipamente pentru combaterea incendiilor forestiere din sudul Europei, constructia de scoli si finantare pentru a permite intreprinderilor mici si transportului local…

Romania ocupa locul intai la productia de prune in UE

10:45, 02.03.2024 - Legumele proaspete au fost cultivate pe doua milioane de hectare de teren in Uniunea Europeana, din care au fost recoltate aproape 60 de milioane de tone, potrivit Oficiului European pentru Statistica Eurostat. Cele trei legume proaspete cel mai frecvent cultivate au fost: roșiile, ceapa și cartofii.In…

Mai puțin de 10% dintre romani cred ca Ucraina poate caștiga razboiul. 50% vor ca Europa sa militeze pentru un acord de pace / Sondaj la nivel european

09:50, 21.02.2024 - Sprijinul pentru Ucraina in randul europenilor ramane ridicat, dar la aproape doi ani de cand Rusia a declanșat invazia pe scara larga. Cu toate acestea, doar 10% din europeni mai cred acum ca armata ucraineana poate invinge Rusia, conform unui sondaj la nivelul UE și publicat de The Guardian. Sondajul…

Cat grau ucrainean a importat Romania de la 1 iulie 2023

19:10, 19.02.2024 - De la 1 iulie 2023, Romania a fost a doua piața de desfacere pentru graul ucrainean, dupa Spania. Astfel traderii au adus in Romania un milion de tone de grau, din cele pana la 10,3 milioane de tone exportate de Ucraina. Datele oficiale arata ca Ucraina a exportat in intervalul 1 iulie 2023 – 16 februarie…

Un viraj brusc la dreapta: O prognoza pentru alegerile europarlamentare din 2024 (European Council in Foreign Affairs)

16:51, 03.02.2024 - Populiștii ”antieuropeni” au șanse crescute sa iasa pe primul loc in sondajele din Austria, Belgia, Cehia, Franța, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia și Slovacia, și pe locul doi și trei in Romania, Bulgaria, Finlanda, Germania, Portugalia, Letonia, Spania și Suedia, susține analiza realizata de European…

Consilierul lui Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu, pleaca judecator al Curții Internaționale de Justiție a ONU. Președintele l-a eliberat din funcție

16:46, 30.01.2024 - In 9 noiembrie 2023, Adunarea Generala și Consiliul de Securitate ale ONU l-au ales pe Aurescu judecator al CIJ. Romania a obținut atunci 117 voturi in Adunarea Generala, iar Rusia doar 77 de voturi. In Consiliul de Securitate, Aurescu a obținut 9 voturi, fiindu-i necesare 8.Aurescu a fost nominalizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?