Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carantina se instaurează în Europa de Est, pe măsură ce cazurile de Covid-19 au explodat

Publicat:

Cazurile de Covid-19 au explodat, mai ales in partea de Est a Europei, unde rata de vaccinare este foarte scazuta. Pentru a ține sub control pandemia, autoritațile decid, rand pe rand, sa instaureze carantina. Tot mai multe țari din Europa de Est decid sa impuna masuri drastice, printre care și carantina, pentru a ține sub control explozia de cazuri noi de infecție cu Covid-19. Letonia a devenit miercuri primul stat membru al blocului comunitar care a inchis din nou bucați din economia sa pentru a evita colapsul din sistemul sanitar. Letonia, prima țara europeana care impune carantina Pentru luna…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Ne-am pierdut independența și libertatea o data”. Vecinii Rusiei ii indeamna pe aliații din NATO sa reintroduca serviciul militar obligatoriu

11:25, 05.04.2024 - Invazia rusa in Ucraina, lansata in urma cu mai bine de doi ani, a readus in discuție introducerea stagiului militar obligatoriu in țarile din Europa, statele invecinate cu Rusia indemnandu-i pe aliații lor din NATO mai indepartați, sa le urmeze exemplul și sa reporneasca recrutarile, relateaza BBC.Norvegia…

Letonia si Estonia propun ca fiecare tara NATO sa contribuie cu un anumit procent din PIB pentru a sustine Ucraina

15:30, 03.04.2024 - Ministrul leton de externe, Krisjanis Karins, a declarat miercuri ca finantarea fondului multianual de 100 de miliarde de euro destinat sustinerii Ucrainei, propus de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar putea fi asigurata prin contributiile statelor membre ale Aliantei.

Rusia alimenteaza un nou razboi, chiar la granițele Romaniei: Putin a aprins fitilul in 'butoiul cu pulbere al Europei'

12:00, 20.03.2024 - In vreme ce toți ochii sunt ațintiți asupra Ucrainei, in Europa se mai pregatește un conflict. La trei decenii de la scindarea sangeroasa a Iugoslaviei, ciocnirile recente dintre Serbia și Kosovo au reaprins conflicte etnice care ardeau mocnit. Daca Serbia e cauza evenimentelor din teren, Rusia e cea…

Focarul de „febra papagalului” din Europa a dus la moartea a cinci persoane

13:05, 06.03.2024 - Un focar mortal de psitacoza, o infecție bacteriana cunoscuta și sub numele de febra papagalului, a afectat oameni care traiesc in mai multe țari europene, a anunțat marți Organizația Mondiala a Sanatații. Focarul a fost observat inițial in 2023 și a continuat pana la inceputul acestui an. Au fost raportate…

Salariul a ajuns sa fie inghițit de mancare. Sondajul Eurostat care arata pe ce se duc banii romanilor, in comparație cu restul Europei

11:01, 05.03.2024 - Un sondaj Eurostat recent evidențiaza faptul ca romanii aloca cea mai mare parte a veniturilor lor lunare pentru achiziționarea alimentelor. In clasamentul european, țara noastra ocupa primul loc cu un procent de 23,7%, subliniind astfel provocarile economice cu care se confrunta cetațenii Romaniei…

Sprijin guvernamental pentru fermierii romani

09:00, 17.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Masurile recent luate au fost prezentate, intr-o declarație politica, de catre deputatul social-democrat Marius Damian! In condițiile in care cu toții ne dorim sa cumparam și sa consumam produse romanești de calitate, susținerea fermierilor și producatorilor romani este foarte importanta.…

Putin zice ca Rusia e aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului

08:36, 15.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a declarat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, informeaza Reuters. Vladimir Putin a declarat, in comentarii televizate, ca „am ajuns foarte aproape…

Industria germana de armament are nevoie de „10-15 ani” pentru a-și reface stocurile și nu poate satisface singura nevoile Ucrainei, spune șeful Rheinmetall

17:46, 13.02.2024 - Capacitatea Germaniei de producție de muniții nu poate sa faca fața nevoilor actuale ale Ucrainei, afirma Armin Papperger, directorul general al celui mai mare producator german de armament, Rheinmetall, potrivit The Kyiv Post. Acesta estimeaza ca nevoile Kievului se ridica in prezent la doua milioane…


Ce parere ai despre aceasta stire?