Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Căpitanul ucrainean al navei scufundate în Dunăre, la Budapesta, a fost arestat

Publicat:

Politia ungara a anuntat joi seara ca l-a arestat pe capitanul navei de croaziera implicat in ciocnirea de miercuri cu o ambarcatiune turistica de dimensiuni mai mici, care a avut loc pe Dunare, in Budapesta, accident soldat cu cel putin sapte morti - turisti sud-coreeni - si 21 de persoane date disparute, informeaza AFP si Reuters, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan, precizare de ultima ora: Nu e adevarat!

"Comandantul ucrainean al navei de croaziera a fost interogat in calitate de suspect de catre anchetatori", se precizeaza intr-un comunicat al politiei ungare.

Dupa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.

Atac cu arma alba in Suedia - Un barbat a fost arestat

20:00, 19.04.2024 - Politia suedeza a anuntat vineri ca a neutralizat si a arestat un barbat care a ranit cu un obiect ascutit trei femei, in orasul Vasteras (centrul Suediei), transmit Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Ostaticii din Olanda au fost eliberați. Atacatorul a fost arestat, a anunțat poliția olandeza

00:30, 31.03.2024 - Mai mulți oameni au fost luați ostatici intr-un bar din orașul Ede, din estul Olandei, duminica dimineața, relateaza Reuters. Mai multe locuințe din zona au fost evacuate, a anunțat poliția olandeza. ACTUALIZARE 14:45 Toate persoanele luate ostatice in orașul Ede din Olanda au fost eliberate, iar atacatorul…

O nava de croaziera din Bulgaria s-a izbit de un zid pe Dunare, in Austria. 11 oameni au fost duși la spital

12:20, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite atunci cand o nava de croaziera bulgara s-a izbit in cursul nopții de un zid de beton intr-o ecluza de pe Dunare, in orașul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anunțat sambata poliția locala, conform Reuters.

11 raniți dupa ce o nava de croaziera bulgara a lovit o ecluza de pe Dunare, in Austria

12:00, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite dupa ce un vas de croaziera bulgar a intrat vineri noapte in zidul de beton al unei ecluze de pe Dunare, in Aschach an der Donau (districtul Eferding), in nordul Austriei. Nava bulgara transporta 142 de pasageri, in principal germani, și calatorea din Passau (Germania)…

Accident pe Dunare: 11 victime pe un vas de croaziera

11:10, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters. Circa 160 de pasageri se aflau pe nava de croaziera care se deplasa…

Accident pe Dunare: O nava de croaziera bulgara s-a izbit de o ecluza, in Austria. 11 persoane au fost ranite

10:55, 30.03.2024 - 11 persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters.

Rapperul Killer Mike a ieșit in catușe de la Premiile Grammy 2024. Poliția l-a arestat dupa o altercație

11:16, 05.02.2024 - Killer Mike a fost luat cu catușe de poliție de la Premiile Grammy 2024, de duminica seara, chiar dupa ce a artistul a primit trei dintre cele mai importante premii ale industriei muzicale pentru muzica rap, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?