Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cântăreața Sia a devenit bunică la doar 44 de ani

Publicat:

Cantareața Sia a devenit bunica, la doar cateva saptamani dupa ce a anunțat ca a adoptat doi adolescenți. Artista australiana, in varsta de 44 de ani, a impartașit vestea in episodul de marți al podcast-ului al DJ , spunand ca unul dintre fiii ei a devenit recent tata. „Fiul meu cel mai... -ul Cantareața Sia a devenit bunica la doar 44 de ani apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci copii din Galati, agresati fizic si psihic de catre bunici timp de 10 ani. „Nu ai voie sa mananci fara stirea mea! Mananci cat iti dau eu!”

14:30, 26.03.2024 - Cinci copii, cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, au fost agresati fizic si psihic, dupa ce mama lor i-a lasat in plasament la bunica paterna in urma cu aproximativ 10 ani, relateaza Antidotul si News.ro.Pe parcursul celor 10 ani minorii au crescut intr-un mediu viciat, cu scandaluri, batai, limbaj…

Știrile Antena Stars. Imagini dureroase de la inmormantarea bunicii lui Gabi Stangau. Clipe groaznice pentru familia artistului / VIDEO

20:20, 08.03.2024 - Bunica lui Gabi Stanau nu a mai rezistat mult de cand artistul s-a stins din viața! Imagini dureroase de la inmormantarea femeii. Clipe groaznice pentru familia violonistului. Tragedie dupa tragedie pentru apropiați!

Compania Apple, amendata de Comisia Europeana cu doua miliarde de dolari, pentru concurenta neloiala

16:05, 04.03.2024 - Comisia Europeana a amendat cu 1,8 miliarde de euro (doua miliarde de dolari) gigantul american Apple pentru practici competitive neloiale ce implica serviciul sau de streaming muzical, Apple Music, in urma plangerii depuse de Spotify, transmite DPA.

O copila de cinci ani din Ardeal, in stare grava dupa ce a fost spalata pe cap cu sampon de oi

14:00, 04.03.2024 - O familie formata din mama, doua fiice și bunica au ajuns la spital dupa ce s-au spalat pe cap cu un șampon pentru oi.„Dintre cele patru persoane din aceeași familie, internate sambata, 02.03.2024 pe secția Terapie Intensiva intoxicate cu substanțe organofosforice, bunica, mama și fetița in varsta de…

Bunica fetiței de 2 ani din Prahova, omorata de propria mama, a facut dezvaluiri halucinante. Cum a sfarșit micuța, de fapt: „S-a enervat foarte tare ca…”

19:10, 08.02.2024 - Bunica fetiței de 2 ani din Prahova, omorata de propria mama, a facut dezvaluiri halucinante. In timp ce parintii au primit 20 de ani de inchisoare, și bunica micuței a fost condamnata la aceeași pedeapsa. Iata de ce a murit copila de 2 ani, oparita si lasata de izbeliste de parinti, de fapt!

Carmen de la Salciua o sarbatorește pe bunica ei. Ce mesaj special i-a transmis artista: „Ești prea tare!” / FOTO

13:50, 02.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Carmen de la Salciua și asta pentru ca bunica ei iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile speciale, artista i-a transmis un mesaj emoționanta. Iata ce a postat pe rețelele de socializare!

Rețeta de negresa cu ciocolata ca la bunica acasa. Un desert care iți va aminti de copilarie

11:45, 16.01.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de negresa cu ciocolata. Daca respecți modul de preparare, iți va ieși un desert spectaculos, care iți va aminti de copilarie.

Crima in Capitala. Un adolescent și-a ucis bunica pentru ca nu i-a dat bani

08:55, 30.12.2023 - Un tanar, in varsta de doar 17 ani, și-a omorat bunica, in varsta de 86 de ani, dupa ce cea din urma a refuzat sa-i dea bani. Tragedia a avut loc vineri, 29 decembrie, intr-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?