Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când vine iarna în România. ANM, anunț de ultimă oră pentru toată țara

Publicat:

Specialiștii de la Administrația Naționala a Romaniei au emis o noua prognoza. Cum e vremea in toata țara și cand va veni iarna in Romania? Care sunt detaliile indicate de specialiști pentru acest sezon rece? Anunț ANM: cand vine iarna in Romania? Vremea se mai menține calda pana la finele lunii octombrie, iar ultima luna […] The post Cand vine iarna in Romania. ANM, anunț de ultima ora pentru toata țara appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Vremea se schimba radical: revin ninsorile peste Romania, in multe zone va fi ger

12:20, 18.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța o schimbare brusca a vremii. Temperaturile vor fi in scadere in toata țara, iar in Moldova și Transilvania vom avea ninsori consistente. De asemenea, in restul țarii vom avea ploi și o vreme geroasa. Incepand de luni, temperaturile…

Anunț ANM de ultima ora! Vremea se racește din nou in Romania

19:35, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca se racește vremea in Romania! Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Anunț ANM! Prognoza meteo a fost actualizata. Cum va fi vremea pana pe data de 4 martie 2024

14:41, 19.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au transmis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea pana pe data de 4 martie 2024.

Vremea se schimba brusc! Anunt de ultima ora de la ANM, vine primavara

19:05, 30.01.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au facut un anunț surprinzator. Dupa acest prim episod de iarna al anului 2024, vremea se schimba brusc. Vine primavara, potrivit ANM. Valorile afișate de termometre vor crește semnificativ. Vremea se schimba brusc in Romania Dupa zilele cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?