Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când va ploua din nou în România. ANM a făcut anunțul pe care toți românii vor să îl afle

Publicat:

Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis o  noua prognoza pentru zilele ce urmeaza. Experții au anunțat cand va ploua in Romania. Majoritatea oamenilor așteapta un astfel de fenomen din cauza valului de canicula care inca se resimte puternic pe tot teritoriul. ,,Banuiesc ca va referiți la ploi care sa rezolve problemele care […] The post Cand va ploua din nou in Romania. ANM a facut anunțul pe care toți romanii vor sa il afle appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Specialiștii ANM anunța o vreme ciudata in Romania: vom avea parte și de ploi insemnate cantitativ

09:16, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 18 martie - 15 aprilie. Temperaturile anunțate sunt blande, cu ploi multe in saptamana 25 martie - 1 aprilie, informeaza Mediafax. Saptamana 18 - 25 martieValorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru…

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Cand revine primavara, dupa acest episod de iarna adevarata. Anunt important de la ANM

23:00, 12.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au venit cu noi vești in ceea ce privește evoluția vremii la noi in țara. Cand revine primavara, dupa acest episod de iarna adevarata? Anunțul facut de ANM. Temperaturi scazute, ploi, lapovița și ninsori in unele regiuni ale țarii Primele zile…

Anunț ANM de ultima ora! Vremea se racește din nou in Romania

19:35, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca se racește vremea in Romania! Iata ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Anunț ANM! Val de praf saharian peste Romania! Meteorologii avertizeaza: "Pot aparea așa-numitele ploi sangerii, iar calitatea aerului se va inrautati"

11:46, 29.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca, dupa ciclonul mediteranean, un val de praf saharian va traversa Romania. Specialiștii avertizeaza: persoanele care sufera de anumite afecțiuni trebuie sa fie extrem de atente in aceasta perioada.

Alerta de viscol in Romania, de sambata dimineața. ANM a facut anunțul in urma cu puțin timp

20:30, 26.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de intensificari de vant și viscol pentru sambata, 27 ianuarie 2024. Alerta intra in vigoare inca de la primele ore ale zilei. Care sunt teritoriile vizate și recomandarile facute de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (IGSU). Cod…

Prognoza meteo pe 4 saptamani: unde se incalzește. Anunțul ANM despre ce ne așteapta in februarie

14:30, 12.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani. Specialiștii vin cu vești bune. De saptamana viitoare, scapam de ger, iar temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului.

Ciclonul polar se abate asupra Romaniei. meteorologii anm au reactualizat prognoza pentru saptamana viitoare

07:01, 05.01.2024 - Temperaturile se vor schimba in perioada urmatoare, potrivit informațiilor furnizate de ANM – Administrația Naționala de Meteorologie. Specialiștii au reactualizat prognoza pentru saptamana viitoare și au avertizat cu privire la un ciclon polar ce va afecta Romania. Elena Mateescu, directorul Administrației…


Ce parere ai despre aceasta stire?