Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cand se recomanda o operatie crosslinking

Publicat:

Cand se recomanda o operatie crosslinking Interventia de crosslinking este una facuta di nce i nce mai des in ziua de azi, procedura fiind una moderna si oferind o multime de avnataje. Multe persoane au asadar in vedere o operatie crosslinking pentru eficienta de care aceasta da dovada. Pentru a opri evolutia keratoconuslui se face [...] se recomanda o operatie crosslinking a aparut prima data pe - .

Citeste articolul mai departe pe ziardambovita.ro…  

Sursa articol: ziardambovita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momentele cumplite prin care a trecut Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix. Artistul iși revine dupa o operație dificila pe creier

13:40, 25.03.2024 - Nicu Covaci, in varsta de 76 de ani, a fost operat pe creier, vineri, 22 martie, la Spitalul Judetean din Timisoara. Intervenția chirurgicala a fost o reușit, iar marele artist incepe sa-și revina.

Nicu Covaci a ajuns pe masa de operație. Ce diagnostic crunt i-au dat medicii, intervenția chirurgicala a durat 6 ore

17:25, 22.03.2024 - Compozitorul și cantarețul Nicu Covaci a ajuns pe masa de operație, vineri, 22 martie 2024. Medicii i-au pus un diagnostic crunt, fiind nevoie de intervenție chirurgicala urgenta. Operația a durat nu mai puțin de 6 ore. Ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui material. Nicu Covaci…

Operație in premiera in Romania, la un copil de un an și patru luni

10:00, 12.03.2024 - Operație in premiera in Romania, la un copil de un an și patru luni. Medicii din cadrul Spitalului Rocordis Timișoara au reușit sa realizeze o ablație prin radiofrecvența unui copilaș de doar un an și patru luni. Intervenția reprezinta o premiera in Romania.

S-au epuizat fondurilor disponibile pentru intervenția DR-30- Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri

07:25, 25.01.2024 - AFIR anunța epuizarea fondurilor disponibile pentru intervenția DR-30 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, componenta naționala din cadrul Planului Strategic pentru Politica Agricola Comuna 2023 – 2027 (PS PAC 2027).  Astfel, in perioada 2 noiembrie – 19 ianuarie 2024, AFIR a primit 3.761 de…

Motivul pentru care Oana Radu și-a anulat intervenția! Decizia a fost luata inainte de a intra in sala de operație: “Mi-am dat seama”

13:30, 12.01.2024 - Oana Radu a decis sa-și amane operația programata in Turcia. Decizia a fost luata in ultimul moment, chiar inainte de a intra in sala in care urma sa aiba loc intervenția. Anunțul a fost facut de ea pe rețelele de socializare și i-a luat prin surprindere pe fani.

Bassam Dabbas, pe mainile medicilor! Celebrul hairstylist al vedetelor a stat patru ore in operație: ”Intervenția a avut loc ieri”

09:45, 11.01.2024 - Cunoscutul hairstylist al vedetelor, Bassam Dabbas, a ajuns pe mana medicilor și ieri a trecut printr-o operație. Intervenția a durat patru ore, iar in exclusivitate pentru Spynews.ro ne povestește despre ce s-a intamplat. Cum se simte in aceste momente.

Politistii rutieri le recomanda șoferilor sa ruleze cu viteza redusa, adaptata conditiilor de drum

06:20, 05.01.2024 - In conditiile unui carosabil umed, pentru a nu fi implicati in evenimente rutiere, politistii rutieri le recomanda șoferilor sa ruleze cu viteza redusa, adaptata conditiilor de drum, sa-si sporeasca atentia si sa adopte o maniera calma la volan, fara sa bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevra…


Ce parere ai despre aceasta stire?