Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când se pun cartofii și rădăcinoasele în ciorbă, de fapt. Greșeala care strică preparatul

Publicat:

Ciorba este un preparat care se face in etape, iar respectarea lor este esențiala pentru a putea obține rezultatul dorit. Astfel, nu toate legumele se pun in același timp, fiecare avand nevoie de un timp diferit de fierbere și un anumit scop in ciorba. Daca nu ești sigur de acest detaliu, afla din acest articol cand se pun cartofii și radacinoasele in ciorba, de fapt!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce sa nu mai pui benzina sau motorina dupa ce furtunul pompei face ‘click’. Greșeala iți poate strica mașina

13:26, 15.04.2024 - Atunci cand facem plinul, furtunul pompei face „click” pentru a ne anunța ca rezervorul este aproape plin. De regula, mai putem alimenta in continuare, dar specialiștii nu recomanda acesta lucru. De ce, aflați in randurile urmatoare. Ce se intampla daca pui combustibil in continuare cand furtunul sare…

Greseala care face ca prajiturile sau blaturile de tort sa se lipeasca de tava. Detaliul care iti strica iremediabil deserturile

15:05, 28.03.2024 - Vrei sa pregatești o prajitura sau un tort dintr-un blat pufos, cu o textura pur și simplu perfecta? Playtech Știri iți explica la ce detalii sa fii atenta pentru a nu strica deserturile. Cum trebuie sa procedezi astfel incat aluatul copt sa nu se lipeasca de tava. Secretele cofetarilor experimentați.…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Greșeala care poate sa iți strice ciorba. Ce sa faci și ce nu trebuie sa faci

11:36, 17.03.2024 - Cu toții ne amintim de gustul de vis al ciorbei gatit de bunicile noastre și mereu ne intrebam care este secretul pentru un astfel de preparat. Ei bine, nu depinde doar de ingredientele pe care le adaugi, ci și de modul in care gatești. Iata cele mai frecvente greșeli pe care le faci și de ce sfaturi…

Ciorba in care nu se adauga niciodata patrunjel. Ce greșeala fac multe gospodine

15:46, 13.02.2024 - De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a oferi un gust mai aromat. Insa, exista un anumit tip de ciorba in care nu trebuie sa punem deloc patrunjel, deoarece ii va strica tot gustul.

Ciorba in care nu se pune patrunjel deloc. Ii da un gust ciudat, asa strici preparatul

15:15, 12.02.2024 - Prepararea supei sau a unei ciorbe gustoase nu este dificila, dar trebuie sa țineți cont de anumite sfaturi de la bucatarii cu experiența. De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a le da un gust mai aromat și mai delicios. Insa exista și o ciorba in care nu trebuie sa adaugam…

Greșeala pe care o fac aproape toți romanii. Cand trebuie pusa, de faps, sarea pe cartofii prajiți

18:55, 06.02.2024 - De-a lungul timpului au existat multe controverse privind aceasta practica. Numeroase gospodine și bucatari pasionați adauga sare pe cartofi in timpul procesului de prajire, insa specialiștii in gastronomie dezvaluie ca aceasta metoda nu este cea mai eficienta.Potrivit experților culinari, daca adaugam…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?