Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când se mănâncă banana, de fapt. Greșeala fatală pe care românii o fac cu acest fruct

Publicat:

Nutriționiștii vorbesc destul de des de proprietațile bananelor. Bananele sunt fructe pe care le consumam zilnic, fie mai verzi, fie mai coapte. In timp ce unora le plac bananele verzi, alții adora banana coapta. Fiecare are proprietați curative, dar specialiștii spun ca este mai buna, cu cat banana este mai coapta. Banana coapta și necoapta […] The post Cand se mananca banana, de fapt. Greșeala fatala pe care romanii o fac cu acest fruct appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este forma corecta: "cofrag" sau "cofraj". Aproape toți romanii fac aceasta greșeala

12:20, 10.04.2024 - Una dintre cele mai frecvente greșeli intalnite este confuzia intre doua cuvinte aparent asemanatoare: "cofrag" și "cofraj". Aproape toți romanii cad prada acestei greșeli, insa este esențial sa ințelegem care este forma corecta și sa evitam perpetuarea erorilor lingvistice.

Actorul Bob Radulescu, despre romanii care mananca precum sparții la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrana”

14:50, 06.04.2024 - Actorul Bogdan Bob Radulescu a facut o ironie fisa vis-a-vis de romanii care mananca precum sparții la micul dejun, daca ajung la hoteluri. ”Noi, oamenii, inca n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care sa putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive in stațiuni.Pur și simplu suntem…

Bananele, amenințate de incalzirea globala. Prețurile la raft vor crește, pe masura ce culturile vor fi afectate

15:15, 13.03.2024 - Banana, amenințata de incalzirea globala! Pe masura ce schimbarile climatice afecteaza din ce in ce mai mult culturile de banane din state precum India, China și Brazilia, prețurile la raft pentru acest fruct foarte apreciat vor crește, scrie BBC. Un forum mondial despre bananieri are loc in aceste…

Metoda prin care iti poti reduce ratele la banca in doi pași. 'Am descoperit treaba asta din greșeala'

07:05, 07.03.2024 - Un consultat financiar a prezentat o metoda prin care romanii pot reduce ratele la banca in doi pași. Victor Apetrei a dezvaluit strategia pe care bancile prefera sa o țina ascunsa, dar care poate ajuta romanii sa obțina o dobanda mai mica. Prin intermediul rețelelor de socializare, Victor Apetrei…

Cum se scrie corect: inșala sau inșeala? Aproape toți romanii fac aceasta greșeala de scriere

18:35, 26.02.2024 - Gramatica limbii romane este foarte complexa, iar vorbitorii trebuie sa respecte cateva reguli clare. Unul dintre cuvintele care starnesc controverse, din acest punct de vedere, este inșala sau inseala, pe care puțini oameni știu sa il scrie corect.

Cine sunt cei 2 tineri morți in accidentul cumplit de la Magurele. Greșeala fatala pe care a comis-o șoferul

09:40, 17.02.2024 - Detalii șocante ies la iveala in cazul accidentului cumplit de la Magurele, de joi seara, in care doi tineri au fost uciși pe loc, iar o a treia persoana a fost ranita grav. Anchetatorii spun ca tinerii care au sfarșit tragic faceau parte dintr-o banda de hoți.

Greșeala pe care o facem cand consumam legume. De ce nu se se mananca niciodata goale: „Nu pot fi absorbiți”

14:35, 02.02.2024 - Broccoli, ardei, roșii, morcovi sunt legume pe care le putem consuma fara limita de cantitate. O spune un nutriționist care explica ce beneficii au pentru sanatate aceste legume. Nu conținutul de proteine, glucide și grasimi le fac atat de valoroase, ci conținutul de micronutrienți/ fitonutrienți.

De ce e bine sa speli avocado inainte sa il mananci. Greșeala pe care o fac mulți romani

16:41, 22.01.2024 - Avocado este o adevarata delicatesa și se numara din ce in ce mai des printre alegerile romanilor. Este delicios, plin de grasimi sanatoase și ușor de preparat. Cu toate acestea, nu mulți știu daca trebuie spalat sau nu inainte de a fi consumat. De ce trebuie spalat avocado inainte de a fi mancat? Multa…


Ce parere ai despre aceasta stire?