Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când se anunță marele câștigător de la Chefi la cuțite! Sezonul 8 se apropie de final!

Publicat:

Dupa aproape 3 luni in care au incercat sa impresioneze cei trei jurați, peste doar cateva zile urmeaza marea finala a sezonului 8 de la Chefi la Cuțite! Cand se anunța marele caștigator al emisiunii! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Robert Andrei Candoi s-a intors in sezonul 13. Marele anunț pe care l-a facut, dupa jurizare

21:40, 16.04.2024 - Robert Andrei Candoi, singurul concurent care a venit de 10 sezoane la Chefi la cuțite, s-a intors in bucatarie. Acesta a venit cu un preparat neașteptat pentru a-i surprinde pe cei patru jurați. De altfel, a facut un anunț la care nimeni nu se aștepta.

Chefi la cuțite și Chef Richard Abou Zaki, in presa italiana. Ce scriu jurnaliștii Gambero Rosso despre show-ul culinar

16:25, 10.04.2024 - "Richard Abou Zaki este noul star al televiziunii romanești", scrie presa italiana despre juratul Chefi la Cuțite. Show-ul culinar și ascensiunea tanarului bucatar sunt analizate atent de Gambero Rosso, publicație culinara de prestigiu din Peninsula Italica.

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Irina Fodor a anunțat un nou joc de amuleta. Ce tema de gatit dificila a impus celor patru Chefi

21:00, 27.03.2024 - Cei patru jurați ai emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 s-au intalnit cu Irina Fodor pentru a afla ce amuleta este pusa in joc in ediția 5, difuzata pe 27 martie 2024. Nu mica a fost surpriza celor patru Chefi cand au aflat ce ii așteapta.

Chef Richard Abou Zaki a caștigat prima amuleta la Chefi la cuțite: „Va fi o batalie crancena!”

13:45, 19.03.2024 - Ieri seara, la Antena 1, a inceput sarbatoarea gusturilor din noul sezon Chefi la cuțite. Cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu, au inaugurat urmatorul capitol al show-ului gastronomic prezentat de Irina Fodor, bucurandu-se de unele…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara”

13:05, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.

VIDEO Ciclism: Jonas Vingegaard, marele caștigator in Tirreno-Adriatico

08:56, 11.03.2024 - Danezul Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) a castigat cursa ciclista Tirreno-Adriatico, fiind urmat in clasamentul general final la 1 min. 24 sec. de spaniolul Juan Ayuso si la 1 min. 52 sec. de australianul Jai Hindley (Bora-Hansgrohe), informeaza AFP.

VIDEO Chef Florin Dumitrescu, prima reacție in scandalul cu Antena 1: „Mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt”

18:11, 22.02.2024 - Chef Florin Dumitrescu a avut o prima reacție in scandalul cu Antena 1, dupa ce el și colegii sai Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu au decis sa nu mai participe la filmarile unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Dumitrescu vorbește despre notificari pe care le-ar primi de la avocații trustului…

Elena Matei abia așteapta sa iși cunoasca bebelușul! Fosta concurenta de la Chefi la cuțite e insarcinata in 5 luni: "Imposibil de descris..." / FOTO

16:31, 29.01.2024 - In ziua de Craciun, anul trecut, Elena Matei anunța ca e insarciata prin intermediul rețelelor de socialziare. Astazi, fosta concurenta de la Chefi la cuțite le-a marturisit fanilor ei ca abia așteapta sa iși țina bebelușul in brațe.


Ce parere ai despre aceasta stire?