Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când este recomandat să iei în considerare schimbarea furnizorului de energie electrică?

Publicat:

Liberalizarea pieței de energie electrica permite fiecarui consumator sa iși poata alege furnizorul de energie electrica, cu oferte avantajoase. Atunci cand facturile cresc fara motiv, contractele se modifica sau au loc diferite schimbari in viața ta, poți lua in calcul schimbarea furnizorului de energie electrica. Poți face acest lucru chiar și atunci cand iți dorești sa imbrațișezi sustenabilitate. Facturi crescute, fara notificari prealabile Atunci cand observi creșteri nejustificate la facturile de energie, poate ar trebui sa iei in considerare trecerea la alt furnizor. Investigheaza pentru…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja: Pentru foarte multi romani vor exista scaderi de preturi la energie, de luna viitoare

00:31, 10.04.2024 - Foarte multi romani vor vedea, de luna viitoare, scaderi ale preturilor, mai ales la gaze, dar si la energie electrica in cazul celor cu un plafon mai mare, de 1,3 lei pe KWh, a declarat, luni, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, potrivit Agerpres. Acesta a fost intrebat intr-o conferinta despre…

Scad prețurile energiei, de luna viitoare. Anunțul ministrului Sebastian Burduja

23:31, 08.04.2024 - "In acest moment nu. Evaluam efectele actului normativ pe care abia l-am adoptat si care, asa cum v-am spus, va duce la facturi scazute pentru foarte multi romani(...) Important este ca preturile in facturi sunt la fel sau scad. Pentru foarte multi romani, mai ales la gaze, cu siguranta vor exista scaderi…

Senatorul Cristian Lungu: Marșul pentru viața este raspunsul la bolnava ideologia LGBTQ

21:00, 30.03.2024 - In perioada 1-31 martie se desfașoara „Luna pentru viața 2024” și care a culminat cu Marșul pentru viața 2024, organizat sambata, 30 martie, in mai multe localitați din Romania. La Cluj-Napoca, evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a 14-a ediție și a avut loc in Piața „Avram Iancu”, pe platoul din…

PMP Timiș se simte „cel mai harțuit partid din politica romaneasca”. Solicita modificarea Ordonanței de comasare a alegerilor

15:00, 11.03.2024 - PMP Timiș a depus luni, 11 martie, un memoriu la Instituția Prefectului Județului Timiș prin care cere modificarea Ordonanței de comasare a alegerilor locale și europarlamentare. Reprezentanții partidului spun ca aceasta este „discriminatorie și abuziva”.

Angajații pot avea 10 zile libere in plus. Cine beneficiaza de acest drept?

10:21, 05.03.2024 - Modificarea adusa articolului 152.2, introdus prin Legea nr. 283/20203 permite salariaților sa lipseasca de la locul de munca atunci cand apar situații grave provocate de boli sau de accidente. Totuși, perioada de absența nu poate depași 10 zile lucratoare intr-un an calendaristic. Angajatii au dreptul…

Controverse uriașe pe piața energiei. Oferte cu prețuri de 7 lei/kWh, fara plafonare. ANRE, amenzi de jumatate de miliard

07:35, 10.02.2024 - “Parțile convin faptul ca, dupa incetarea masurilor de plafonare aplicabile clienților finali din piața de energie electrica, Pretul energiei electrice active se stabileste conventional la nivelul a 7 lei/kWh (pretul energiei electrice active fara TG), la care se adauga celelalte taxe și tarife reglementate,…

Reacția ministerului Energiei dupa ce doua persoane au fost reținute de DNA in dosarul spagilor din Energie

07:35, 10.02.2024 - "Ministerul Energiei a luat nota de amenzile aplicate de Autoritatea Naționala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) celor patru furnizori (traderi) care au manipulat piața energiei electrice, amenzi care au atins niveluri record. Reamintim faptul ca ministrul energiei, Sebastian Burduja, a solicitat…

Controverse uriașe pe piața energiei. Oferte cu prețuri de 7 lei/kWh, fara plafonare. ANRE, amenzi de jumatate de miliard

16:40, 09.02.2024 - “Parțile convin faptul ca, dupa incetarea masurilor de plafonare aplicabile clienților finali din piața de energie electrica, Pretul energiei electrice active se stabileste conventional la nivelul a 7 lei/kWh (pretul energiei electrice active fara TG), la care se adauga celelalte taxe și tarife reglementate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?