Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câmpineanul Ciprian Costache este campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 de ani

Publicat:

a avut loc in acest week-end Campionatul Național de Atletism sub 20 de ani, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS ”Campina, club coordonat de .

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Performanțe bune pentru doi copii campineni la Naționalele de atletism sub 14 ani

19:15, 30.03.2024 - In acest week-end, la București, are loc etapa finala a Campionatului Național de atletism in sala pentru sportivi sub 14 ani, la start aflandu-se și doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.

Alexia Turcu din Carei este campioana naționala la aruncarea discului categoria U18

18:30, 30.03.2024 - Se afla in plina desfașurare la București Campionatul Național de Aruncari Lungi pentru categoriile U18, U16 și U14. A confirmat  și de aceasta data Alexia Turcu de la CSS Liceul Teoretic Carei care a devenit Campioana Naționala U18 la aruncarea discului cu o aruncare de 42,28m (record personal). Familia…

Eduard Unguroaica (CSS ”Constantin Istrati” Campina), campion național la triplusalt, categoria sub 18 ani

18:56, 16.03.2024 - In acest week-end, la București au loc finalele Campionatului Național de Atletism in sala sub 18 ani. In prima zi a concursului, CSS ”Constantin Istrati” Campina a fost prezent cu trei sportivi, cea mai buna performanța fiind reușita de Eduard Unguroaica, in proba de triplusalt, care a caștigat titlul…

Veteranul Viorel Savu, campion național la aruncarea greutații

09:05, 03.03.2024 - In ziua in care Antofița Mocanu a caștigat pentru al doilea an consecutiv proba de aruncarea greutații la categoria feminin peste 40 ani, la Campionatul Național de Atletism Masters (pentru veterani), CSS ”Constantin Istrati” a mai obținut o medalie de aur prin Viorel Savu, categoria peste 60 ani, tot…

Argint pentru Eduard Unguroaica, la saritura in lungime, in etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

16:20, 25.02.2024 - Dupa o prima zi cu patru clasari pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Campina , duminica, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții campineni fiind inscriși in alte cateva probe.

Andreea Lungu, dubla campioana naționala la aruncarea discului și calificare la Cupa Europei, din Portugalia

17:35, 24.02.2024 - Andreea Lungu, antrenata de Mihaela Marin, a fost singura sportiva din Campina prezenta la finala Campionatului Național de Aruncari Lungi pentru seniori și tineret, care a avut loc sambata, 24 februarie, la București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”.

Clasare pe podium pentru atletismul campinean la Naționalele de seniori și tineret

22:15, 18.02.2024 - Sambata și duminica, la București a avut loc Campionatul Național de Atletism pentru seniori și tineret, la care au participat și doi sportivi, ambii legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club condus de profesor Mihaela Marin.

Patricia Mocanu, de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, a caștigat prima etapa a Campionatului Național de Atletism, sub 18 ani, la triplusalt

19:45, 04.02.2024 - La București a avut loc in acest week-end prima etapa a Campionatului Național de Atletism in Sala pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani. Au participat cu rezultate bune și foarte bune mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Campina, club coordonat de Mihaela Marin.


Ce parere ai despre aceasta stire?