Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camelia Sălcudean a renunțat la șefia USR-PLUS Cluj și demisionează din partid. Merge la REPER-ul lui Cioloș

Publicat:

Liderul filialei județene USR PLUS Cluj, , a anunțat ca demisioneaza din funcție și ca se va alatura noii formațiuni politice a lui Dacian Cioloș, REPER ( al Romaniei).

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cutremur in PNL: Alin Nica pleaca din partid și sare in barca lui Ludovic Orban

12:05, 22.03.2024 - Președintele CJ Timiș, Alin Nica, a anunțat ca va face parte din alt proiect politic și va trece la Forța Dreptei, iar astfel va fi susținut de Alianța Dreapta Unita pentru un nou mandat de președinte al CJ Timiș. Decizia lui Alin Nica vine in contextul in care liderii PSD și PNL de la centru s-au…

Ciolacu anunța ca PSD nu il susține pe Iulian Dumitrescu, cercetat pentru corupție, la șefia CJ Prahova, in timp ce Ciuca evita un raspuns direct

20:11, 21.03.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat joi, 21 martie, ca nici el, nici social-democratii nu sustin candidatura liberalului Iulian Dumitrescu la sefia Consiliului Judetean (CJ) Prahova, dupa ce filiala locala a PNL a anunțat ca il susține pe acesta pentru un nou mandat, in ciuda faptului ca este cercetat…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Dacian Cioloș deschide lista de candidați REPER pentru Parlamentul European

13:40, 11.03.2024 - Partidul REPER și-a anunțat luni lista candidaților la alegerile europarlamentare din 9 iunie, prezentand o echipa din care fac parte actuali europarlamentari precum Dacian Cioloș, Ramona Strugariu și Dragoș Pislaru, actualii deputați Andrei Lupu și Oana Cambera și Simina Tulbure dar și cercetatorul…

Liderul PSD Cluj, discurs manifest despre subiectul momentului: „Sa comasam ideile de dreapta și stanga, dar și orgoliile de partid”

10:50, 20.02.2024 - Comasarea alegerilor ține prima pagina a agendei politice deja de saptamani bune. Inca nu s-a luat o decizie oficiala dupa multe runde de negocieri incheiate, dar miercuri s-ar putea sa avem un anunț oficial din partea liderilor PSD și PNL.

Liderul PSD Cluj clarifica subiectul Ciolacu-Geoana: „Acum 3 ani a fost o discuție intre ei”

10:30, 14.02.2024 - Mircea Geoana a declarat zilele trecute ca premierul Marcel Ciolacu a mers la el in birou sa-i propuna sa candideze la Președinția Romaniei susținut de PSD, lucru infirmat de catre liderul social-democrat.

Nicolae Ciuca, oferte diferite pentru Hellvig și Boc: 'Ușa e deschisa' vs 'Are dreptul sa aleaga ce va face in continuare' (VIDEO)

14:20, 03.02.2024 - Presedintele PNL Nicolae Ciuca a sustinut, la Prima TV, ca Emil Boc poate sa aleaga: fie va candida pentru un nou mandat de primar la Cluj, fie va deschide lista liberalilor la alegerile europarlamentare. De asemenea, liderul PNL a spus, in contextul listei pentru Bruxelles, ca are o relatie foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?