Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calităţile şi defectele zodiilor în pat

Publicat:

Comportamentul sexual ne este dictat si de semnul zodiacal, astfel ca zodia in care esti nascuta te-a inzestrat atat cu calitati, cat si cu defecte in pat. Descopera-le pe ale tale, dar si pe ale iubitului tau, pentru a stii ce trasaturi sa dezvoltati si pe care sa le ajustati, pentru a va potrivi si mai bine in plan sexual. Iata care sunt calitatile si defectele zodiilor in pat! : Berbecul este entuziast in pat si poate sa se bucure de o partida de sex, chiar daca este stresat, asta pentru ca stie sa faca din sex o prioritate. Foarte rar va refuza o partida de sex. Intre asternuturi…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt calitațile și defectele zodiei Varsator. Cum sunt acești nativi din zodiac

14:25, 27.03.2024 - Toate cele 12 zodii din horoscop au calitați și defecte. Astazi iți vom vorbi despre zodia Varsator. Iata cum sunt acești nativi din zodiac, dar și tot ce trebuie sa știi despre ei! Tu le cunoști atat de bine pe persoanele nascute sub acest semn zodiacal?

Care sunt calitațile și defectele zodiei Scorpion. Cum sunt acești nativi din zodiac

13:15, 24.03.2024 - Toate cele 12 zodii din horoscop au calitați și defecte. Astazi iți vom vorbi despre zodia Scorpion. Iata cum sunt acești nativi din zodiac, dar și tot ce trebuie sa știi despre ei! Tu le cunoști atat de bine pe persoanele nascute sub acest semn zodiacal?

DESCOPERA CE IL FACE SA FIE ATAT DE DORIT Calitațile barbatului in funcție de zodia lui

11:15, 24.03.2024 - Un Berbec este genul de barbat care lupta pentru afecțiunea și dragostea unei femei, deoarece iubește provocarea The post DESCOPERA CE IL FACE SA FIE ATAT DE DORIT Calitațile barbatului in funcție de zodia lui first appeared on Informatia Zilei .

Care sunt calitațile și defectele zodiei Gemeni. Tot ce trebuie sa știi despre acești nativi din zodiac

13:00, 23.03.2024 - Toate cele 12 zodii din horoscop au calitați și defecte. Astazi iți vom vorbi despre zodia Gemeni. Iata cum sunt acești nativi din zodiac in viața de zi cu zi, dar și tot ce trebuie sa știi despre ei! Tu le cunoști atat de bine pe persoanele nascute sub acest semn zodiacal?

Care sunt calitațile și defectele zodiei Capricorn. Cum sunt acești nativi din zodiac

19:40, 18.03.2024 - Tu ai idee care sunt calitațile și defectele zodiei Capricorn? Noi iți vom spune tot ce trebuie sa știi despre persoanele nascute sub acest semn zodiacal. Iata cum sunt acești nativi din zodiac in viața de zi cu zi!

Care sunt calitațile și defectele zodiei Taur. Tot ce trebuie sa știi despre acest nativ

16:20, 25.02.2024 - Astazi iți vom vorbi despre una dintre cele 12 zodii din horoscop - Taurul. Iți vom spune care sunt calitațile și defectele acestor nativi din zodiac, alaturi de alte aspecte importante. Te-ai familiarizat deja suficient de bine cu persoanele nascute sub acest semn zodiacal? Daca nu, citește articolul…

Care sunt calitațile și defectele zodiei Leu. Cum sunt acești nativi din zodiac

10:46, 24.02.2024 - Toate cele 12 zodii din horoscop au calitați și defecte. Astazi iți vom vorbi despre zodia Leu. Iata cum sunt acești nativi din zodiac, dar și tot ce trebuie sa știi despre ei! Tu le cunoști atat de bine pe persoanele nascute sub acest semn zodiacal?

Sfaturi astrologice pentru cadourile de Sfantul Valentin. Ce sa le oferi zodiilor in 2024.

11:30, 14.02.2024 - De Ziua Indragostiților, fiecare zodie are nevoi și preferințe distincte in materie de cadouri. Descopera ce surprize se potrivesc cel mai bine pentru a cuceri inima partenerului tau in funcție de zodie!


Ce parere ai despre aceasta stire?