Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câinele specializat al Vămii i-a venit de hac unui moldovean care a vrut să câștige bani pe piața neagră din UE (FOTO)

Publicat:

Vameșii din postul vamal Giurgiulești au prevenit scoaterea din țara a 10.000 de țigarete, pe care un moldovean le-a ascuns de la controlul vamal in autocamionul pe care il conducea. Cazul a fost inregistrat, astazi, la ieșire din țara.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Moldovean, prins cu un permis de conducere ucrainesc fals: L-a cumparat cu 600 de euro din Polonia

18:06, 18.04.2024 - Un moldovean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un permis de conducere cu semne clare de falsificare. Cazul a fost inregistrat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord.

(video) Un moldovean, prins cu 60 mii de țigari, langa frontiera cu Ucraina: Lotul urma sa ajunga pe piata neagra din UE

16:20, 25.03.2024 - Un barbat, in varsta de 65 de ani, care se afla la volanul unei mașini, a fost depistat de catre polițiștii de frontiera, cu 60 000 de țigari ticsite in portbagaj și in salon automobilului, cu timbre de acciz autohton. Șoferul nu a putut prezenta acte de provenienta.

(video) Un moldovean a cucerit publicul cu vocea sa unica la „Romanii au talent”: „Absolut superb!”

19:05, 02.03.2024 - Artiom Topal, un artist talentat din Giurgiulești, Republica Moldova, a trait momente semnificative in calatoria sa muzicala. Unul dintre aceste momente a fost atunci cand a scris un album pentru grupul Rift Sequence, in care nu doar canta, ci și compune muzica, scrie protv.ro.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

(video) Piese BMW, Iphone și incalțaminte de brand fara acte: Un moldovean prins de echipele mobile ale vamii

11:50, 29.02.2024 - Un moldovean, cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu piese auto uzate, telefoane mobile și incalțaminte fara acte de proveniența. Cazul a fost inregistrat de catre Echipele Mobile ale Serviciului Vamal, pe traseul Leușeni-Chișinau.

Ce spune ministrul Justitiei despre gafa facuta de judecatoarea din cazul lui Vlad Pascu. Alina Gorghiu: „O pata neagra”

19:15, 26.02.2024 - Pe 22 februarie ar fi trebuit sa se dea o prima sentința in cazul tanarului Vlad Pascu, autorul tragicului accident de la 2 Mai. Nnumai ca, din motive de nereprezentare, tanarul cerea amanarea procesului. Un moment extrem de delicat, de altfel o adevarata gafa, a fost cea a judecatoarei Ancuța Ioana…

(video) Șofer de TIR moldovean, arestat și lasat fara camion, in Franța: „Cazul va ramane in istorie, este excepțional”

10:10, 31.01.2024 - Vameșii din Bourg-en-Bresse au confiscat un camion care transporta șase tone de tutun și toate echipamentele necesare inființarii unei adevarate fabrici clandestine de țigari. Un sechestru istoric, scrie site-ul de francez de știri News-24, transmite libertatea.ro.

Contrabanda cu ceai la Aeroportul Chișinau

11:15, 29.01.2024 - A incercat sa introduca ilicit in Republica Moldova un lot comercial de ceai, dar vameșii de la Aeroport i-au zadarnicit tentativa Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chisinau, in cadrul controlului bagajelor pasagerilor de la ruta Istanbul – Chisinau.…


Ce parere ai despre aceasta stire?