Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadourile de lux, rețeta relațiilor fericite! Cum obișnuiește să o surprindă Cristian Cherchez pe partenera lui de viață / PAPARAZZI

Publicat:

Il vedem mai mereu pe terenul de fotbal sau pe micile ecrane și se pare ca nu este implinit doar in cariera profesionala, ci și in ceea ce privește relațiile amoroase. , caci despre el este vorba, obișnuiește sa iși surprinda in cel mai frumos mod partenera de viața. Iata cum au fost ”prinși” cei doi indragostiți!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Pițurca, surprins in compania altei femei » Cum a reactionat Cristina Ich, partenera sa de viata

11:15, 14.04.2024 - Alex Pițurca (40 de ani), baiatul fostului selecționer Victor Pițurca (67), a fost surprins in compania unei femei misterioase de curand, intr-un parc din București. Cristina Ich (37), femeia cu care are un copil și cu care se pare ca s-a impacat, nu e deloc geloasa. Alex Pițurca și Cristina Ich s-au…

Cum iși rasfața Micutzu partenera de viața. Pozeaza in "bad boy", dar cand nu-l vede nimeni, se lasa "imblanzit" / PAPARAZZI

22:45, 04.04.2024 - Cum iși rasfața Micutzu partenera de viața. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc fapul ca, deși pozeaza in "bad boy", cand nu-l vede nimeni, se lasa "imblanzit".

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Dragoș Savulescu duce o viața de lux in Italia alaturi de Angela Martini, dar nici fostei soții nu ii merge rau! Rodica Ghionea, apariție rara. Cine i-a ținut companie / PAPARAZZI

22:50, 27.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Dragoș Savulescu și Rodica Ghionea au divorțat. Fiecare și-a refacut viața de atunci. In timp ce afaceristul este in Italia, alaturi de Angela Martini, cu care este casatorit din 2017, nici fosta lui soție nu o duce rau, din contra. Cum arata viața Rodicai Ghionea in prezent.

Star Matinal. Cum iși rasfața Marius Vizante soția: „Imi place impactul pe care...”. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața / VIDEO

13:25, 29.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marius Vizante a marturisit ca iși rasfața soția ori de cate ori are ocazia. Actorul este foarte atent la partenera lui de viața și știe cum sa o mulțumeasca. Iata ce declarații a facut acesta pentru emisiune!

Cele mai fericite zodii ale lunii martie. Nativii vor incepe primavara cu dreptul și cu succes pe toate planurile

12:26, 17.02.2024 - Trei zodii din horoscop vor incepe luna martie cu dreptul și vor avea parte de o primavara de poveste. Nativii vor fi fericiți și ii vor avea alaturi de toți oamenii dragi din viața lor. Din acest motiv, trebuie sa aiba incredere in viitor și in momentele unice care urmeaza sa vina in viața lor.

S-au dus vremurile in care frecventa restaurantele exclusiviste din Capitala! Un cunoscut prezentator de televiziune și radio a dat locațiile de fițe pe stilul de viața simplu / PAPARAZZI

23:35, 10.02.2024 - Este cunoscut de toata țara și, chiar și așa, alege sa traiasca simplu. Un cunoscut prezentator de televiziune și radio a dat restaurantele exclusiviste din Capitala pe locațiile de unde oamenii de rand iși cumpara mancare.

Alain Delon sufera de o boala foarte grava! Actorul a facut declarații șocante, dupa ce copiii lui i-au dat afara din casa partenera: ”Viața s-a terminat”

10:10, 25.01.2024 - Alain Delon sufera de o boala foarte grava, iar problemele pe care le are ii pun viața in pericol. Copiii lui au dat-o afara din casa pe partenera sa, iar el a facut declarații șocante. Actorul a fost consultat de medici, iar concluziile sunt ingrijoratoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?