Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadavrul unui bărbat, un crocodil și peste 200 de șerpi au fost descoperiți într-o casă din SUA. „N-am mai văzut așa ceva”

Publicat:

Caz șocant in SUA. Polițiștii au gasit cadavrul unui barbat, un crocodil și peste 200 de șerpi și șoparle, multe dintre reptile fiind veninoase, intr-o casa din Pennsylvania, saptamana asta, relateaza Insider.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat gasit mort in apartament de politistii chemati de vecini din cauza mirosului de cadavru

09:30, 23.04.2024 - Un barbat de 51 de ani a fost gasit mort in apartament de politisti. Acestia au fost chemati de vecinii care nu il mai vazusera pe barbat de doua saptamani si care simtisera miros de cadavru venind din locuinta acestuia. O patrula a Politiei Locale din Baia Mare care se afla pe bulevardul Bucuresti a…

Accident la Jibou. Un barbat a murit

09:50, 19.04.2024 - In aceasta dimineața, polițiștii din Jibou au fost sesizați ca in oraș a avut loc un grav accident de circulație. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din cercetarile preliminare a reieșit ca un barbat de 73 de ani, din localitatea Var, in timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul…

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.

Alerta in București. Un barbat a fost gasit mort in parcul IOR. Cadavrul a fost vazut de un trecator

14:50, 14.04.2024 - Este alerta in București! Un barbat a fost gasit mort in parcul IOR, din Sectorul 3, duminica dup-amiaza. Polițiștii au fost chemați la fața locului de un trecator, care a gasit cadavrul intamplator. Au inceput anchete de amploare pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Cadavrul unui barbat, gasit langa Balta Craiovița. Are leziuni și rani grave. Ce ipoteze au polițiștii

23:06, 26.03.2024 - Descoperire șocanta in Craiova! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in Craiova, in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.

Neamt: Cadavrul carbonizat al unui barbat, gasit intr-o masina incendiata, pe un drum forestier

18:25, 26.03.2024 - Cadavrul carbonizat al unui barbat a fost gasit, marti, intr-o masina incendiata, pe un drum forestier, de un angajat al Ocolului Silvic Roman, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘Politistii s-au deplasat la fata locului, in interiorul autoturismului fiind identificat un trup…

Peste 200.000 de euro, descoperiți in bagajul unui barbat, la Aeroportul Henri Coanda. De unde ar fi provenit FOTO

17:20, 02.03.2024 - Polițiștii de frontiera de la Aeroportul Henri Coanda, impreuna cu lucratorii vamali, au facut o descoperire surprinzatoare in bagajul de cala al unui barbat. Acesta a incercat sa introduca in țara, in mod ilegal, suma de peste 200.000 de euro cash.

Descoperire ingrozitoare. Cadavrul unei femei și ramașițele a 30 de persoane au fost gasite intr-o casa inchiriata de un barbat

11:50, 18.02.2024 - Caz șocant intr-o casa. Au fost gasite ramașițele umane a 30 de persoane și cadavrul unei femei de 30 de ani. Un barbat care a inchiriat locuința a ținut acolo trupul neinsuflețit timp de doi ani. Polițiștii au fost ingroziți de ce au gasit in interior.


Ce parere ai despre aceasta stire?