Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bunica lui Iulian, distrusă de durere, după ce minorul a fost găsit mort! Femeia este convinsă că a fost răpit: "El nu pleca departe"

Publicat:

Trupul neinsuflețit al lui Iulian, baiețelul dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit astazi de catre doi paznici, intr-un bazin de dejecție al unei ferme de porci din Pecineaga.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Marius Țepeliga, distrusa de durere dupa moartea lui. Andreea Neagoe l-a vizitat la mormant / VIDEO

15:25, 01.04.2024 - Soția lui Marius Țepeliga nu iși mai gasește liniștea, de cand lautarul s-a stins din viața. Andreea Neagoe a transmis un nou mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult sufera in urma morții lui. Soția lui l-a vizitat la mormant.

Durere fara margini, astazi la Medicina Legala din Timișoara unde famiilia tinerei studente ucise cu bestialitate a venit sa ridice trupul neinsuflețit

17:55, 25.03.2024 - Moment sfașietor in Timișoara. Colegii Andreei, studenta ucisa cu sange rece de iubitul ei s-au adunat in fața Institutului de Medicina Legala unde familia fetei a venit sa-i ridice trupul neinsufletit. Intre timp, detalii cumplite despre crima ies la iveala. Andreea, studenta la Medicina si fosta Miss…

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Soția lui Gabi Stangau, prima imagine dupa ce violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan, distrusa de durere: „Te iubesc toata viața mea” / FOTO

17:45, 24.02.2024 - Miercuri, Gabi Stangau a fost condus pe ultimul drum. Sute de persoane au mers sa ii aduca un ultim omagiu. Rude, prieteni, dar și oameni simpli l-au plans pe violonist. Soția lui, Diana Berințan, iși revine cu greu din șocul pierderii.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

Mama copilului ucis de un șofer fugar la Nisporeni, distrusa de durere: „L-ai lasat intr-o balta de sange. Daca ești om, du-te și te preda”

16:20, 20.02.2024 - Mama baiatului, lovit mortal la Nisporeni a publicat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare. Aceasta roaga oamenii sa o ajute sa gaseasca șoferul vinovat de tragedie: „Va rog, daca cineva a vazut ceva sau știe ceva spune-ți, sa raspunda pentru ce a facut. Baiețelul nu mi-l va aduce inapoi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?