Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bula in razboi cu nemtii

Publicat:

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul. Neamtul: – E cineva acolo? Bula: – E cineva acolo? Neamtul: – Mai bine, ma duc in padurice! Bula: – Mai bine, ma duc in padurice! Neamtul: – Mai bine, arunc o grenada! Bula: – Mai bine, te duci in padurice! in razboi cu nemtii apare prima data in Bewoman.ro .

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Macron il atentioneaza pe Netanyahu ca „transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi”

22:26, 24.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a ridicat tonul duminica la premierul israelian Benjamin Netanyahu, exprimandu-si din nou opozitia ferma fata de o ofensiva la Rafah si avertizand ca „transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi”, transmite AFP.

Acces Direct. Mariana, in razboi cu soția fratelui ei decedat. Femeia o acuza pe cumnata ca vrea sa puna mana pe averea mamei ei

17:45, 21.03.2024 - Mariana este revoltata, dupa ce soția fratelui ei decedat ar fi incercat sa puna mana pe casa in care a locuit o buna perioada cu barbatul. Cumnata ei și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva și are deja și un alt copil cu altcineva.

Rusia schimba total planurile economice ale Uniunii Europene: Vom trece rapid la economia de razboi!

18:10, 19.03.2024 - Europa trebuie sa-si consolideze capacitatile de aparare si sa treaca la o abordare de tipul "economie de razboi" ca raspuns la amenintarea reprezentata de Rusia, a declarat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, citat de Reuters. Intr-un articol de opinie publicat in ziare europene…

Coreea de Nord: Kim Jong-un supravegheaza exercitii militare impreuna cu fiica sa si cere pregatiri de razboi

10:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exercitii militare cu fiica sa la care au participat parasutisti din tara si a cerut sa se faca pregatiri complete pentru razboi, a relatat sambata presa de stat locala, potrivit EFE, citata de Agerpres.

Ioan Loghin, veteranul de razboi din Alba care a trait 7 decenii cu schije in corp, a plecat sa lupte in armata cerului. Peste 2 luni ar fi implinit 103 ani!

12:11, 13.03.2024 - Ioan Loghin, veteranul de razboi din Alba care a trait 7 decenii cu schije in corp, a plecat sa lupte in armata cerului. Peste 2 luni ar fi implinit 103 ani! Ioan Loghin, veteranul de razboi din Alba care a trait 7 decenii cu schije in corp, a plecat sa lupte in armata cerului. Peste 2 luni ar fi implinit…

Razboi in Ucraina, ziua 747. Atac masiv cu drone asupra orașului Odesa

08:20, 11.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 747. Forțele ruse au lansat un atac masiv cu drone impotriva orașului Odesa peste noapte, pe 11 martie, provocand daune infrastructurii și caselor, a informat Comandamentul Operațional de Sud al Ucrainei.

Razboi in Ucraina, ziua 743. Reactia SUA la atacul din Odesa, in care Zelenski a fost la un pas de moarte

00:11, 07.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 743. Executivul american considera ca este prea devreme pentru a spune daca atacul din Odesa, care a provocat moartea a cinci oameni, l-a vizat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Germania acuza Rusia de razboi informațional

07:35, 04.03.2024 - Ministrul german al Apararii a declarat, duminica, ca Rusia duce un „razboi informațional” cu scopul de a crea disensiuni in Germania, aceasta fiind prima sa reacție dupa publicarea in Rusia a unei inregistrari audio dintr-o reuniune a unor inalți oficiali militari germani. Presa rusa, citata de Reuters,…


Ce parere ai despre aceasta stire?