Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucurii înflorite, pentru sărbătoarea sufletului

Publicat:

ar putea sa nu-i infloreasca, a bucurie, chipul si inima primind o floare, mai ales cand darul vine, neasteptat, pe o strada pe care te poarta drumurile si grijile zilei?! Sentimentul acesta frumos l-au incercat sambata, in prag de 8 Martie – a Femeii -, in diferite zone din Ploiesti, sute de doamne si domnisoare. Initiativa de a imparti bucurii inflorite a apartinut de Ziua a Saptea din Ploiesti si, cu siguranta, un asemenea dar pastreaza sarbatoarea in suflet si in gand nu numai pentru o singura zi inscrisa oficial…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ziua femeii sarbatorita, la Iași, de Uniunea Ucrainenilor din Romania

11:40, 12.03.2024 - Duminica, 10 martie a.c., la Iași, in incinta Hotelului Moldova, am participat, cu prilejul zilei de 8 Martie, Ziua Internaționala a Femeii, la o frumoasa manifestare culturala pe care au organizat-o reprezentanții Uniunii Ucrainenilor din Romania, Filiala Iași. Inainte de inceperea evenimentului am…

Ziua Internaționala a Femeii celebrata și la Colegiul Tehnic Turda

13:40, 09.03.2024 - Cadre didactice și elevi de la Colegiul Tehnic Turda au marcat impreuna Ziua Internaționala a Femeii. Un program artistic, o poveste in cancelarie, iar ziua a trecut rapid depanand amintiri și ascultand cantece și poezii dedicate acestei sarbatori. „A fi un om bogat inseamna sa iți strigi mama și ea…

Weekend pentru mamici și copii in Iulius Town

17:00, 08.03.2024 - Weekendul acesta este dedicat mamelor și copiilor, la Iulius Town, unde se celebreaza Ziua Internaționala a Femeii cu muzica si dans, ateliere de creație, teatru de papusi, shopping si relaxare.

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Nicolae Ciuca, mesaj de Ziua Internationala a Femeii: "O societate civilizata este aceea in care fiecare femeie poate sa iși urmeze visurile"

09:20, 08.03.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Femeilor. O societate civilizata și care prospera este aceea in care fiecare femeie are posibilitatea sa iși urmeze visurile, a spus Ciuca.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!


Ce parere ai despre aceasta stire?