Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucurie enormă în showbiz! Îndrăgita prezentatoare a născut în secret. Ce nume a ales pentru fetiță

Publicat:

O cunoscuta prezentatoare a devenit mamica pentru a doua oara! Despre cine este vorba și ce nume a ales pentru cel de-al doilea membru al familiei? Fericirea sta la loc de cinste in familia acum formata din patru membri. O indragita prezentatoare a nascut in secret a devenit mama pentru a doua oara! […] The post Bucurie enorma in showbiz! Indragita prezentatoare a nascut in secret. Ce nume a ales pentru fetița appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-au casatorit in mare secret, acum divorțeaza cu acuzații grave: “Nu credeam ca o sa o fac vreodata”. Bomba momentului in showbiz

08:35, 25.04.2024 - Un cuplu celebru a ajuns la final de drum, cand nimeni nu se aștepta. Cei doi s-au casatorit pe ascuns și au incercat sa fie cat mai discreți și la fel au decis sa și divorțeze. Au trait o frumoasa poveste de iubire, dar acum se despart și iși aduc acuzații grave. Divorțeaza dupa doi […] The post S-au…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

DESCOPERIND FERICIREA Substanțele care ne aduc bucurie și implinire

11:46, 10.03.2024 - In ansamblu, aceste substanțe joaca un rol esențial in determinarea starii noastre de fericire și bine The post DESCOPERIND FERICIREA Substanțele care ne aduc bucurie și implinire first appeared on Informatia Zilei .

Logodna surpriza in showbiz. Cei doi indragostiti au vrut ca totul sa fie secret, dar s-au dat de gol. Foto

16:05, 07.03.2024 - Bucurie mare in showbiz-ul internațional. Doua mari celebritați au facut un pas important in viața lor, dupa o relațoe de șase ani. Barbatul a decis ca a venit momentul sa iși ceara iubita in casatorie, punandu-i pe deget inelul. Au vrut sa fie secret, dar s-au dat de gol. Un cuplu celebru s-a logodit…

Știrile Antena Stars. Nunta surpriza in showbiz. Celebrul actor s-a casatorit pentru a treia oara, in secret: ”Nu a știut nici mama” / VIDEO

17:16, 19.02.2024 - Un indragit actor din Romania a spus „Da” pentru a treia oara. El și iubita lui formeaza un cuplu de cateva luni și au decis sa se casatoreasca, fara ca familiile lor sa știe acest detaliu important. Au preferat sa fie cat mai discreți, avandu-i alaturi pa nașii lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?