Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucătarul Cetății din Alba Iulia, Cosmin Toma, a făcut o demonstrație culinară de excepție la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani

Publicat:

Bucatarul Cetații din , cum il știe toata lumea pe , a fost invitat la emisiunea Neața cu Razvan și Dani, la Antena1. In deschidere, Cosmin a cantat o melodie populara din zona județului Alba, ,,Mandra care-mi place mie”, iar apoi a trecut la treaba. a preparat ,,”, o fantana […] Citește Bucatarul Cetații din , , a facut o demonstrație culinara de excepție la emisiunea Neața cu Razvan și Dani in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Concert jazz&pop, de Dragobete, la Filarmonica Pitești

10:10, 14.02.2024 - Filarmonica Pitești organizeaza vineri, 16 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul jazz&pop susținut de Trio Jazz&Pop Pitești (pianistul Victor Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani) și solista Dalma Kovacs. In program: Etta James – At Last,…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea iși testeaza relația la Power Couple. „Sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celalalt”

17:50, 25.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, prezentata de Dani Oțil, vine din 5 februarie la Antena 1 cu un mix uimitor de probe, ce va purta perechile de concurenți printr-un roller coaster al celor intense trairi, concursul provocandu-i pe participanți sa-și descopere partenerii de viața intr-o lumina…

Adevarul despre relația dintre CRBL și soția lui. Totul a ieșit la iveala dupa participarea la Power Couple Romania. „Mi-a fost greu sa iau decizia”

14:00, 23.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, prezentata de Dani Oțil, aduce la Antena 1, din 5 februarie, 9 cupluri de vedete pregatite sa se-ntreaca in probe spectaculoase pentru titlul de primul Power Couple din Romania și premiul cel mare, de pana la 50.000 de euro!„Pentru mine, Power Couple inseamna…

Neatza cu Razvan și Dani. Daniela Gyorfi are o relație speciala cu fiica ei. Artista și Maria, interviu emoționant: „Nu am secrete” / VIDEO

12:15, 19.01.2024 - Daniela Gyorfi și fiica ei au venit in ediția de astazi, 19 ianuarie 2024, de la Neatza cu Razvan și Dani și au oferit un interviu emoționant. Artista are o relație speciala cu fiica ei. Iata ce declarații au facut cele doua in cadrul emisiunii de la Antena 1!


Ce parere ai despre aceasta stire?