Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Britney Spears a împlinit 39 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de iubitul cu 13 ani mai tânăr / FOTO

Publicat:

a radiat de fericire, de ziua sa de naștere. Celebra diva pop a implinit 39 de ani, iar cel care i-a pus zambetul pe buze, cu ocazia aniversarii, a fost nimeni altul decit iubitul ei, . Intre cei doi este o diferența de 13 ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Vladuța Lupau a implinit 33 de ani. Cum a ales artista sa-și petreaca ziua de naștere: ”Nostalgie și emoții” / VIDEO

17:10, 09.03.2024 - Vladuța Lupau a implinit 33 de ani și este mai fericita ca oricand. Are o familie frumoasa aaturi de Adi Rus și o cariera care o implinește, in industria muzicala. In 2024 a ales sa „petreaca” intr-un alt mod, avandu-i alaturi doar pe cei dragi.

Selena Gomez, mesaj emoționant pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere! Celebra artista, mai indragostita ca niciodata: „Te iubesc” / FOTO

14:36, 09.03.2024 - Selena Gomez radiaza de bucurie! Celebra cantareața a postat un mesaj emoționant pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce a publicat cunoscuta artista pentru Benny Blanco, tanarul care i-a cucerit inima.

Sanziana Negru și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost surprinsa caștigatoarea de la America Express de iubitul ei, Ștefan Floroaica / FOTO

22:35, 12.02.2024 - Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru Sanziana Negru. Caștigatoarea de la America Express a implinit 38 de ani și și-a petrecut aniversarea, evident, alaturi de iubitul ei, Ștefan Floroaica. Gestul romantic pe care l-a facut actorul pentru partenera lui.

Alex Macarie de la Mireasa, sezonul 7, și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 28 de ani. Ce fost concurent i-a dat dedicații pe TikTok / FOTO

16:31, 06.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala pentru Alex Macarie, care a participat la Mireasa, sezonul 7. A implinit 28 de ani, iar oamenii dragi nu au uitat de acest moment important. Un fost concurent dintr-un sezon diferit i-a dat dedicații pe TiKTok.


Ce parere ai despre aceasta stire?