Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brioșe de ciocolată cu sos de zmeură și piper roșu. Cea mai simplă și rapidă rețetă pentru întreaga familie

Publicat:

Vrei sa le pregatești celor dragi ție ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai gatești? Ei bine, noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru biroșele de ciocolata cu sos de zmeura și piper roșu. De ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu prune și miere. Desert de post pentru intreaga familie

23:40, 23.04.2024 - Iți dorești sa pregatești ceva delicios pentru tine și cei dragi, dar nu știi ce sa faci? Daca da, ești in locul potrivit, pentru ca noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu prune și miere. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu banane și miere. Un desert de post pentru intreaga familie

21:30, 09.04.2024 - Daca te gandești sa pregatești un desert delicios pentru tine și familia ta, dar nu știi ce sa faci pentru ca nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu banane și miere. Un preparat de post pentru momente speciale. De ce ingrediente ai…

Rețeta de budinca de orez cu fructe. Desertul de post pe care sa-l consumi cu intreaga familie

23:55, 05.04.2024 - Toata lumea iubește deserturile, iar in timpul postului ele se prepara și mai des. Rețeta de bufinca de orez cu fructe este versatila și se pliaza pe gusturile tuturor. Rezultatul este delicios și se gatește in cateva minute.

Cel mai bun cozonac cu fistic. Rețeta simpla și rapida. Va ieși exact ca in patiseriile din Italia

17:30, 01.04.2024 - Cozonacul este delicios și nelipsit de pe masa de Paște, dar cei care au gustat și alte variații ale acestui desert vor spune ca fisticul schimba tot. Daca ai mancat vreodata Panettone cu fistic și ți-a placut, atunci poți sa recreezi rețeta chiar la tine acasa. Cum sa faci cel mai bun cozonac cu fistic…

Rețeta de fursecuri cu migdale și cacao. Desertul ideal pentru intreaga familie

22:05, 21.03.2024 - Deserturile sunt delicioase și se pot consuma in orice moment. Daca le preferi pe cele facute in casa, rețeta de mai jos este ideala și se prepara in doar cateva minute. La final, rezultatul va fi perfect și numai bun de consumat alaturi de intreaga familie.

Rețeta de tarta delicioasa cu ciocolata și zmeura. Cu ce sa iți rasfeți partenerul de Ziua Indragostiților

00:05, 13.02.2024 - Urmeaza Ziua Indragostiților, iar cel mai bun mod de a-ți rasfața partenerul este cu un desert delicios, pe care al va adora. Tarta cu ciocolata și zmeura este o alegere perfecta pentru cei romantici. Se gatește ușor și nu necesita coacere.

Rețeta de prajitura cu miere și ciocolata. Un desert potrivit pentru intreaga familie

21:05, 30.01.2024 - Eșto cautarea unei modalitați delicioase de a aduce bucurie in casele noastre, gospodinele din intreaga lume descopera o rețeta noua și incitanta pentru prajitura perfecta: o imbinare delicioasa de miere de albine și ciocolata neagra. Aceasta rețeta simpla și tentanta nu doar incanta simțurile gustative,…

Croissante cu ciocolata: rețeta gustoasa și rapida cu aluat foietaj

11:00, 28.01.2024 - Croissantele franțuzești sunt un deliciu și le poți prepara destul de ușor acasa, daca inca nu te-ai incumetat sa le faci. Aluatul iese pufos și foarte aerat. Exista un secret care face ca rezultatul sa fie impresionant.


Ce parere ai despre aceasta stire?